home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Woning-en tuintrends - Nieuws

VIVE LA VIE: VAKANTIE VIEREN !

Dit nummer van Home & Trends ligt voor u klaar tijdens de vakantiemaanden bij uitstek:
juli en augustus. De mooiste periode van het jaar om vakantie te vieren en om het leven te
celebreren.

Sowieso vertoeven we dan meer dan anders buiten en laten we ons graag eens extra verwennen.Het mag al eens iets méér zijn en ook van het buitenmeubilair willen we dan graag dat het op een stijlvol en comfortabel nivo is. Zalige vakantiegevoelens en optimaal genieten, dat is wat we u toewensen.


Klassevolle buitenmeubelen kunnen hier uitermate toe bijdragen. Helemaal iets anders dan het verweerde plastiek kuipzzeteltje of ligzetel die schots en scheef staat. Ook dat is vakantie vieren.

In het vorige nummer vertelden we u reeds over de huisstijl van de fabrikant van buitenmeubilair EGO Paris: “Art de Vivre in een sfeer van convivialiteit”.

Dit atelier, gevestigd in Belleville (iets ten noorden van Lyon) in het midden van de zonovergoten Beaujolais-regio met omliggende wijngebieden zoals Brouilly, Côte de Brouilly, Morgon, Chiroubles, Moulin-à-Vent, Fleurie, Saint-Amour, … , weet als geen ander tegemoet te komen aan wat u verlangt om stijlvol van uw vakantie te genieten.

We selecteerden voor u enkele mooie plaatjes. Sommige werden ons bezorgd door Belgen die het EGO Paris meubilair niet enkel hier in Vlaanderen hebben, maar ook op hun stek in het warme zuiden.

 


De “KUBE” van EGO Paris is verrassend en compact. Ingenieus, comfortabel en mobiel genoeg om een ganse vakantiedag uw elegante “compagnon” te zijn

 

 

 

“TANDEM” ligzetels van EGO Paris zijn meer dan een individuele ligzetel. Ze zijn een ontmoetingsplek voor jezelf en voor diegene waar je graag je vrije en rustgevende momenten mee doorbrengt. De “Tandems” kunnen tegenover elkaar geplaatst worden, voor een goed gesprek. Maar ook naast elkaar geplaatst vormen ze tesamen een uitgebreid relaxeilandje, waar je meteen je hapjes en drankjes, je zonnecrème en zwembadhanddoek, je leesbril en boek, etc… op kwijt kan. 

 

 

 

Een buitensalon uit de “KAMA”-collectie van EGO Paris is de laatste jaren verworden tot het summum van buiten vertoeven. Buitengewoon zàààlig comfort. Verrijdbaar op
wieltjes. Verkrijgbaar in 22 framekleuren; kussens in 18 kleuren. Uw hoogstpersoonlijke “Vive la Vie”-verheerlijking.

 Deel dit artikel!