home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Vastgoednieuws

Marbella zoekt levensgenieters M/V

Het betekent ‘komaan’ en het klinkt als ‘leef nu!’ En we schrijven het heel eigenzinnig met een z. De z van ‘alle dagen zondag’. Want zo voelt het leven in het altijd zonnige Andalusië aan.

Vamoz verkoopt vastgoed in en rond het mondaine Marbella. En dit aan levensgenieters uit Vlaanderen. Mensen zoals u en ik, die behalve in vastgoed ook in zichzelf willen investeren. Vamoz kent de markt, haar wetten en haar regels. En als we samen met u rond de tafel zitten, spreken we – letterlijk en figuurlijk – uw
taal. Dat helpt!

VAMOZ BELEVINGSCLUB

Koop gesloten, sleutels overhandigd en adieu makelaar. Zo gaat dat meestal. Niet zo bij Vamoz en daar is een goede reden voor: uit eigen ervaring weten we dat het voor nieuwkomers vaak niet makkelijk is om een lokale vriendenkring op te bouwen.
De Vamoz belevingsclub helpt u daarbij. Op onze evenementen ontmoet u andere levensgenieters tijdens een gezamenlijke brunch, een leuke boottocht of een culturele uitstap. Zo maakt u vrienden en geniet u volop van het goede Spaanse leven.

WAAROM MARBELLA?
Drie uur vliegen vanuit België en u bent in een andere wereld. Een wereld van 320 dagen zon per jaar. Van prachtige stranden en groene bergen. Van trendy boetieks en klasserestaurants. Van spectaculaire golfbanen en luxueuze jachthavens. Het kosmopoli-
tische Marbella heeft het allemaal, en nog veel meer.
Zo vormt Marbella een prima uitvalsbasis voor culturele en culinaire dagtochten. Willen de kinderen een dagje naar een pretpark? Of gaat u liever skiën in Sierra Nevada? Er is echt voor elk wat wils.
En dit het hele jaar door!
GUN UZELF DE MARBELLA LIFESTYLE EN CONTACTEER ONS VANDAAG NOG. VAMOZ – LEEF NU!

http://www.homeentrends.be/uploads/magazines/editie8-augustus-2014/#58

 Deel dit artikel!