home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Nieuws

Waarom kiezen voor van Welden vastgoed?

Hoe moet u te werk gaan om uw huis te verkopen? Waar moet u op letten als u een huis aankoopt? en hoe geraakt u in hemelsnaam zonder kleerscheuren door het kluwen van de officiële administratie?

 

Heel eenvoudig: u klopt aan bij van Welden vastgoed. Hun team gidst u vlot doorheen het volledige proces zodat u uw eigendom snel én aan de beste prijs kan verkopen.

Een eigendom kopen of verkopen heeft een impact op de rest van uw leven. daarom is het van belang professioneel advies in te winnen. U wilt toch zeker zijn dat u de juiste keuze maakt?

Van Welden vastgoed is al meer dan 15 jaar een belangrijke speler op de vastgoedmarkt in de regio gent. service, comfort, gedrevenheid en betrouwbaarheid worden er hoog in het vaandel gedragen en hun ervaren team weet als geen ander hoe ze uw eigendom het best kunnen verkopen.

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met Van Welden Vastgoed?


Elk pand vraagt een andere benadering. de persoonlijke aanpak van van Welden vastgoed creëert een individuele verkoopstrategie en publiciteit op maat van uw pand en de doelgroep. Het resultaat? een vlotte verkoop.

Van Welden vastgoed heeft zich van in het begin gespecialiseerd in de regio in en rond gent. Wat betekent dat voor u? zo bent u zeker u dat u de correcte prijs voor uw eigendom krijgt, volgens de huidige marktprijzen voor gelijkaardige panden in deze regio.

Met van Welden vastgoed kiest u voor open en transparante communicatie. klanten krijgen wekelijks feedback over de evolutie van de verkoop van hun eigendom. zo kan u zich met een gerust hart bezighouden met andere zaken.

Van Welden vastgoed werkt met een team van dynamische, hoog opgeleide en ervaren werknemers die de vastgoedmarkt op de voet volgen en professioneel advies kunnen geven op juridisch, fiscaal en technisch vlak.

Schrik om de grote stap te wagen? van Welden vastgoed zorgt voor een persoonlijke
begeleiding doorheen het hele proces aan- of verkoopproces. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

U krijgt een gratis waardebepaling van uw eigendom.
kortom, door samen te werken met van Welden vastgoed kan u op beide oren slapen.
meer weten, een vrijblijvende afspraak of een gratis waardebepaling?  neem dan snel contact op met van Welden vastgoed.

 

www.vanweldenvastgoed.be
rondehuisjesdreef 3 - 9031 drongen
0486/50.50.60Deel dit artikel!