home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Vastgoednieuws

Wonen in De Haan is altijd een beetje vakantie

De Haan, het mooiste woondorp van onze kust

Prachtige historische villawijken met elegante anglo-normandische huizen. Een korte, maar gezellige wandeldijk met sfeervolle Belle-Epoque gebouwen die fier de noorderwind trotseren. Een authentiek centrum, zonder bombastische hoogbouw, waar stijlvolle winkels en restaurants langs de hoofdstraat uitnodigen om te flanneren. En tussen dit alles door, groen. Véél groen. Van de oase van de Koninklijke golf, die zich uitstrekt langs de kustlijn, tot de Duinenbossen met verrassende wandelpaden. De Haan is een plek om verliefd op te worden. Het kleine vissersgehucht groeide de voorbije decennia uit tot het mooiste woondorp van onze kust.

 

In deze aantrekkelijke omgeving lanceert projectontwikkelaar Danneels uit Brugge zijn nieuwste kustproject: 14 charmante koppelwoningen in de George Vanhoorenstraat – Nieuwdorpstraat.

Jouw eigen plekje aan zee ligt in het rustige gehucht ‘Heide’, tussen De Haan en Bredene. Op amper 2 km van het strand, met alles wat het leven makkelijk en aangenaam maakt om je heen. Bakker, slager en supermarkt vind je in de buurt. Kinderen wandelen of fietsen veilig naar school. En vanuit De Haan rij je in geen tijd met de auto of de tram naar andere badsteden. Zelfs Brugge en de oprit van de E40 liggen nauwelijks 15 minuten verderop.

Lees meer: http://www.homeentrends.be/uploads/magazines/editie20-2015/#4

 Deel dit artikel!