home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Nieuws

IMMO NOBELS NEEMT INTREK IN NIEUW HOOFDKANTOOR TE OUDENAARDE

Al 24 jaar is Immo Nobels een vaste waarde in de vastgoedsector. Het kleine kantoor, opgericht door Kristian Nobels, is uitgegroeid tot een van de grootste en belangrijkste spelers in de Oost-Vlaamse vastgoedmarkt met een sterke regionale kennis.

 

Als kers op de taart verhuisde het hoofdkantoor eind vorig jaar naar een nieuw, karaktervol pand met meer ruimte voor het steeds groter wordende team. Bovendien is het nieuwe hoofdkantoor gemakkelijker bereikbaar is en heeft het betere parkeermogelijkheden voor de klanten. Beter voor iedereen dus.

Immo Nobels werkt met ervaren en deskundige vastgoedconsulenten die de vastgoedmarkt van binnen en van buiten kennen. Elk teamlid kan vertrouwen op een jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt en een grondige dosis mensenkennis waardoor ze perfect in staat zijn beide partijen in de vastgoedmarkt, verkopers en verhuurders enerzijds, kopers en huurders anderzijds, samen te brengen. Het kopen, verkopen, huren of verhuren van vastgoed is immers geen evidentie voor de meeste mensen. Sterker nog, de eeuwig veranderende wetgeving op beide markten zorgt ervoor dat deze transacties steeds complexer worden. Daarom is het belangrijk dat mensen zich goed laten begeleiden.

Lees meer: http://www.homeentrends.be/uploads/magazines/editie25-2016/#52Deel dit artikel!