home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Woning-en tuintrends - Nieuws

“BELLEVIE”: DE NIEUWSTE “JOIE DE VIVRE” LOUNGE VAN FERMOB.

Fermob, de Franse fabrikant van een enorm uitgebreid en kleurrijk assortiment aan “joie de vivre” buitenmeubilair, lanceert dit voorjaar een lounge in z’n collectie “Bellevie”. Niet dat het Fermob ontbrak aan een aanbod van outdoor relaxzetels en zitbanken, wel integendeel. Maar de “Bellevie” lounge is in die zin vernieuwend dat hij zich ook kan integreren in uw interieur.

 

“Joie de Vivre” Outdoor Lounging in de kenmerkende Fermob-stijl. U zal Fermob wellicht kennen van 1 van zijn iconische en hippe succescollecties, zoals daar zijn de wereldwijd vermaarde collectie “Luxembourg”, de ruime collectie “Bistro” waarvan er o.a. ruim 6.000 staan in New York (op Time Square, in Bryant Park, …), of andere karaktervolle stoelen, banken of tafels.

In vele van die collecties bevindt zich ook een relaxversie. Zeg maar “lounge”-versie. Meestal is die zelfs stapelbaar én voorzien van een dermate subliem zitcomfort zodat je geen kussens nodig hebt. Hetgeen zich dan weer vertaald in aangenaam toegankelijke prijslevels. Voeg daarbij de vrije keuze uit 23 smaakvolle kleuren, de vlotte manipuleerbaarheid, de authentieke uitstraling, … en u begrijpt waarom Fermob zo’n succes kent bij de bewust “value for money” shoppende consument.

NIEUW: van “Fermob Outdoor Lounge” naar Fermob Vorig jaar veranderde Fermob z’n logo. De vermelding “Outdoor Lounge” verdween uit het logo. Met de komst van de “BELLEVIE” - Lounge dit voorjaar wordt meteen duidelijk waarom. Inderdaad, de Bellevie lounge is de eerste Fermob lounge mét kussens. En meteen positioneert Fermob dit “salon” als volwaardig IN-OUT meubilair. Te combineren met een hele reeks nieuwe werpkussentjes.

Lees meer: http://www.homeentrends.be/uploads/magazines/editie27-2016/#74Deel dit artikel!