home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Nieuws

Villaresidentie Royal Golf Gardens, luxueus wonen mét duinenzicht aan de golf

Volgens de Notarisbarometer blijkt dat in 2015 het aandeel appartementen opnieuw is toegenomen in het totaal woningaanbod. Voornaamste redenen hiervoor zijn dat de bouwgrond voor vele jonge koppels onbetaalbaar is geworden. Daarnaast verkopen veel oudere mensen hun woning en ruilen ze deze in voor een woonappartement met ruim terras. Daarenboven staat de rente op vandaag historisch laag en is dit volgens vele economen het ideale moment om in te stappen. Onze redactie sprak met David Degroote. Magazine Home & Trendswouwel eensweten opwelkemanier Vastgoedgroep Degroote in hun aanbod rekening houdt met deze trend en hoe zich dit precies vertaalt in de praktijk.

 

“Op jullie website staat de lancering van jullie nieuwste topproject in de kijker. Kan je de troeven van dit topproject toelichten?”

“Recentelijk konden we een bijzonder gunstig gelegen bouwgrond in De Haan aankopen. Deze toplocatie dichtbij de duinengordel en de zee zal uit 4 residentiële villa’s bestaan en kreeg de projectnaam: residentie Royal Golf Gardens. We zullen hier de komende vier jaar 92 woonappartementen realiseren en 110 garages. In de eerste fase bouwen we de twee villa’s het dichtst bij duinen en zee goed voor 36 appartementen. We voorzien de oplevering van deze fase tegen de zomer van 2018.” “

De kwaliteiten van De Haan zijn al decennialang bekend bij het grote publiek.

De authentieke architectuur in Belle Epoquestijl met consequente laagbouw, een gezonde omgeving, de open ruimte,... Het heeft er allemaal toe bijgedragen dat De Haan aan onze kust is uitgegroeid tot dé familiebadplaats bij uitstek. Het is een plek waar men perfect tot rust kan komen door te wandelen, te fietsen of gewoonweg te genieten! De Haan is bovendien zeer centraal gelegen aan de kust: precies tussen Knokke en Oostende, vlot bereikbaar met de wagen, trein én kusttram. Bovendien werd De Haan officieel bekroond als het mooiste dorp aan zee.

De gemeente is voor Vastgoedgroep Degroote trouwens ook geen onbekende.

 

Lees meer: http://www.homeentrends.be/uploads/magazines/editie27-2016/#98Deel dit artikel!