home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Woning-en tuintrends - Nieuws

DÉ TUINTRENDS VAN 2016

Outdoormeubelen zijn in: designers ontwerpen stukken die niet alleen in de zomers maar ook in de winter buiten kunnen blijven staan, en integreren tuinmeubelen in het interieur. De grens tussen binnen en buiten vervaagt, en dat merk je zowel aan het ontwerp, de kleuren als de materialen. We maakten een visuele voorstelling van enkele trendstukken.

Moderne hangzit

Een van de nieuwste trends is een hangzit. In dit meubelstuk kan je rustig een boek lezen of genieten van het uitzicht in jouw tuin. Dat levert gegarandeerd luie namiddagen en gezellige lange avonden op!

 

Weg met de saaie bloempot

Bloempotten zorgen voor sfeer in jouw tuin. Deze ongeziene hoekige bloempot laat je bloemen schitteren. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om in het verlengde een zitbank te voorzien zodat je tijdens de warme zomerdagen een boek kan lezen.

 

Unieke klimplantstructuur

Een klimplantstructuur die er ook nog eens geweldig uitziet, wat heb je meer nodig? Met gegalvaniseerd staal kan je jouw muur bekleden met een moderne structuur.

 

Vuurschaal of een open haard

Een vuurschaal of een open haard brengen heel wat sfeer in je tuin. ‘s Avonds kan je gezellig met vrienden de leukste herinneringen bovenhalen terwijl je je opwarmt aan het vuur.

 

Rotan is helemaal terug

Sinds kort is rotan helemaal terug van weggeweest. In deze gevlochten rotanzit kom je helemaal tot rustDeel dit artikel!