home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Woning-en tuintrends - Nieuws

THUISVAKANTIES IN STIJL: 5 RELAXZETELS MET EXTRA LIGCOMFORT.

De vakantieperiode komt eraan en we hopen ook op vele zonnige dagen. Da’s dan meteen ook de tijd bij uitstek om zorgeloos te genieten in de eigen tuin of op het eigen terras. Wij selecteerden daarom voor u enkele luxueuze relaxzetels die uitgerust zijn met extra comfortmogelijkheden. Focus dus op dat tikkeltje méér wat het verschil maakt tussen “buiten liggen” en “gelukzalig buiten relaxen”. We zouden dus kunnen spreken van “thuisvakanties in stijl”.

 

Naast zijn elegant design heeft deze brede ligzetel nog vele andere troeven: - Regelbaar in 5 standen en zoals gezegd ook nog eens verstelbaar aan het voeteneinde (2 standen) - Stapelbaar, zodat je ze in de winter makkelijk kan wegbergen - 2 discreet verborgen wieltjes, om makkelijk te kunnen verrijden op het terras - Beschikbaar in 8 kleuren. (De bijhorende aluminium bijzettafeltjes zijn eveneens stapelbaar en verkrijgbaar in alle 23 Fermob kleuren) - Richtprijs: 749,00 euro. In een selectie van luxueuze relaxzetels kan men per definitie niet volledig zijn zonder het te hebben over het brede aanbod van ons Belgische Royal Botania in dat specifieke domein. Meer dan wie ook geven zij invulling aan het begrip “Belgian Outdoor Luxury”. Traploos verstelmechanisme voor optimaal relaxcomfort. Discreet verborgen en ingewerkt in de onderkant van de armleuning van deze relaxzetels bevindt zich de bediening van een ingenieus verstelmechanisme. Uitermate handig en comfortabel in zijn manupulatie laat dit toe om de relaxpositie traploos te bepalen zonder dat je zelf uit je zetel hoeft te komen. Royal Botania voorzag dit standaard in verschillende van zijn modellen.

Deze relaxstoel, eveneens uit de collectie “Ninix”, laat u toe om in te stappen op zithoogte om vervolgens traploos te transiteren naar een maximaal relaxerende “zero gravity” positie. Richtprijs: 1.599,00 euro inclusief hoofdkussen.

Deze ligzetels uit de collectie “Alura” zijn in degelijk aluminium. Ze zijn verkrijgbaar in wit, zwart, of pearly gold en komen standaard met het bijhorende hoofdkussen. Richtprijs: 1.599,00 euro Voor onze nummer 5 uit de selectie gingen we terecht bij EGO Paris. De huis- stijl van deze fabrikant is “Art de Vivre in een sfeer van convivialiteit”. Hun “FISH” ligzetels lijken wel als aangespoeld op het strand. De vormgeving van deze aluminium relaxzetels draagt bij tot een aang e n a a m b e e n g evoel. Ideaal voor gebruik na een partijtje zwemmen of na een saunabeurt. Verkrijgbaar in 22 kleuren wat betreft het frame en vrij combineerbaar met 16 kleuren van vormvaste batyline. Richtprijs: 1.170,00 euro.

Deze ligzetels uit de gereputeerde collectie “Ninix” zijn in stevig inox. Een tijdloze klassieker die sinds enkele jaren ook verkrijgbaar is in gelakte versies (wit, zwart of pearly gold). Richtprijs: 1.899,00 euro.

Al deze relaxzetels met extra ligcomfort staan smaakvol opgesteld om uit te proberen in de toonzalen van Vandella te Lochristi, Antwerpsesteenweg 91 en te Maldegem, Vliegplein 56. U kan er bovendien terecht voor heel wat deskundig advies en enthousiaste begeleiding in uw stijl- en kleurkeuze.

 Deel dit artikel!