home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Vastgoednieuws

Versluys Bouwgroep

Versluys Bouwgroepheeft meer dan honderd jaar ervaring in het bouwen en ontwerpen van appartementen. Meer dan ooit moet de afwerking en inrichting van een appartement aan zee een goed, warm en comfortabel gevoel oproepen. De veelomvattende en bijzonder kwalitatieve afwerking garandeert u meer dan waar ook dat heerlijke comfortgevoel dat eigen is aan de Belgische kust. Door de tijdloze vormgeving en het gebruik van duurzame materialen gaat onze inrichting moeiteloos generaties mee.

 

De formule ‘Personal’ biedt u de mogelijkheid om uw woonvisie te laten realiseren in uitzonderlijke woonconcepten die het maximum halen uit de beschikbare ruimte en optimaal inspelen op uw woonwensen. De formule staat voor maatwerk en de volledige inrichting van uw interieur volgens uw wensen. Om dat doel te bereiken, werken wij samen met Obumex en andere “high-end” specialisten. Aan de elegante afwerking van een ‘Personal’- appartement herkent u de hand van de meester. Uw woongevoel hangt immers af van details. Het resultaat is een uniek totaalinterieur dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke levensstijl en behoeften.

 

TIJDLOZE SCHOONHEID, MAAR VOORAL OOK KWALITEIT ZIJN EIGEN AAN ELK PROJECT VAN VERSLUYS BOUWGROEP. Los van de voortdurend evoluerende stijlen en smaken, willen wij uw persoonlijke woonervaring zo authentiek én duurzaam mogelijk vorm geven. Wij richten ons bij de afwerking daarom op de meest veeleisende klant. Meer nog dan ‘verblijven’ is ‘wonen’ het centrale concept bij het uittekenen en inrichten van de appartementen. Tijdloze schoonheid, maar vooral ook kwaliteit zijn daardoor eigen aan elk project van Versluys Bouwgroep. Voor een persoonlijke inrichting hebt u de keuze uit de concepten Basic+, Comfort Care en Personal. Basic+ is een ideale manier om binnen de kwalitatieve basic afwerking eigen accenten te leggen. In dialoog met onze specialisten kiest u voor bijkomende elementen bovenop de basisuitwerking: domotica, airconditioning, schilderwerken,... Comfort Care is een nieuw en uniek woonconcept voor de actieve 50-plusser, dat een passend antwoord biedt op specifieke wensen voor barrièrevrij wooncomfort. Een aangepaste badkamer, bredere deuropeningen, stopcontacten/schakelaars op comfortabele hoogte zijn maar een paar van de vele toepassingsmogelijkheden… Dit alles zonder in te boeten aan de esthetische vormgeving en de algemene look & feel van uw appartement.Deel dit artikel!