home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Woning-en tuintrends - Nieuws

“MUSTHAVES” VOOR LANGERE ZOMERAVONDEN!

Net nu u gewend bent geraakt aan die lange zomeravonden op uw terras beginnen de dagen begin september flink in te korten, valt het schemerduister vroeger in en koelt het ook sneller af. Wellicht kunnen deze licht- en warmtebrengers u interesseren om uw buitenseizoen te verlengen en de vakantiesfeer vast te houden.

 

De BALAD lamp is een draagbare lamp die je bijgevolg zowel binnen als buiten kan gebruiken. De lichtintensiteit kan op verschillende sterktes naar keuze worden ingesteld via de AAN/UIT knop. BALAD lampen zijn verkrijgbaar in 2 formaten en in 6 kleuren. Ze worden geleverd met een universele USB-kabel. De oplaadbare LED-technologie biedt vele voordelen: spaarzaam, ecologisch, wordt niet warm en heeft een veel langere levensduur. Verkoopprijzen: 68,00 euro voor de kleine versie van 25cm hoogte en 145,00 euro voor de grote versie van 38cm. U kan de BALAD lampen ook ophangen aan 2 types van staander die verkrijgbaar zijn in identiek dezelfde 6 kleuren: aubergine, stormgrijs, fuchsia, verveine, worteloranje, nootmuskaat. Zo verzekert u zich van een slimme functionaliteit om uw mooie zomeravonden buiten nog sfeervoller te maken: enerzijds een rechte staander (à 120,00 euro) voor bij het aperitiefsalon of voor bij uw lage relaxzetels en anderzijds een schuine staander op afstand (à 199,00, euro) die licht brengt aan uw eettafel.

Warme voeten onder de tafel met deze handig verplaatsbare infraroodverwarming van MENSA HEATING.

Terrasverwarming is zeer welgekomen wanneer het s’avonds afkoelt op uw terras. De traditionele terrasverwarmers richten zich evenwel voornamelijk op het bovenste deel van uw lichaam terwijl ze de voeten koud laten. Nochtans begint een aangename en comfortabele lichaamstemperatuur in eerste instantie bij de voeten. Net daarom is deze infraroodverwarming van het Deense MENSA HEATING een “musthave” om sowieso bij de hand te hebben (of beter: om bij de voeten te hebben).

Dit draagbare toestel is zéér spaarzaam en ecologisch in verbruik, beschikt over een aan/uit knop en geeft u vanaf de eerste seconde een deugddoende verwarming aan voeten en benen. Bovendien is het veilig om aan te raken, want u kan zich niet verbranden. Geen zorgen dus voor eventueel onder de tafel kruipende kinderen. Verkoopprijzen: 159,00 euro voor de zwarte versie en 169,00 voor de versie in de witte kleur.

 

 Deel dit artikel!