home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Nieuws

Danneels

Stefane en Nathalie namen onlangs hun intrek in hun nieuwbouw in Kerkhove. Ze kozen voor een gesloten kubuswoning en hebben het hier prima naar hun zin. Zij kijken tevreden terug op hun keuze voor Danneels.

 

Stefane: “We waren al een tijdje aan het uitkijken naar een bestaande woning om te verbouwen. Collega’s vertelden me over hun ervaringen met Danneels en hadden me aangeraden op de website te kijken.”

Nathalie: “We hadden 3D- beelden gezien van de woningen in Kerkhove en namen contact op. We planden een bezoek aan de kijkwoning en kregen alle informatie over de woningen, de materialen en de mogelijkheden. We zijn op de werf wel eens naar de funderingen komen kijken, maar kochten deze woning op plan. Alles werd heel duidelijk voorgesteld en afgesproken. We hebben niet getwijfeld.

” Stefane: “Vooral de energiezuinigheid sprak ons enorm aan. We woonden in een oudere woning en daar viel onze energiefactuur hoog uit. Ons E-peil is nu 10x lager dan in onze vorige woning.



Deel dit artikel!