home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Vastgoednieuws

Vamoz Bent u klaar om uw droompand aan te kopen in marbella ?

BENT U KLAAR OM UW DROOMPAND AAN TE KOPEN IN MARBELLA ?

 

1. In Spanje bestaan er helemaal geen exclusiviteiten en kunnen alle vastgoedmakelaars alle panden op de markt aan identiek dezelfde prijs te koop aanbieden.

2. Om het volledige aanbod te kennen, volstaat het dus om 1 betrouwbare partner onder de arm te nemen die letterlijk en figuurlijk uw taal spreekt en zich 100% inzet voor u.

3. Het is dus veel eenvoudiger én efficiënter om te werken met een onafhankelijke, Vlaamse vastgoedadviseur zoals VAMOZ, die enkel en exclusief voor u, de koper, werkt en niet voor de verkoper.

4. Bij VAMOZ luisteren we écht naar wat UW wensen zijn.

5. Wij selecteren voor u de beste eigendommen uit ons uitgebreide partnernetwerk met meer dan 18.000 woningen.

6. Tijdens uw bezoek ter plaatse begeleiden wij u van begin tot einde, totdat u het huis van uw dromen vindt.

7. Ook zorgen we ervoor dat u de juiste Vlaamstalige contacten ontmoet om alle legale en fiscale vragen te beantwoorden.

8. U betaalt als klant helemaal niets voor onze diensten omdat onze collega makelaars en promotoren bereid zijn om hun commissies met ons te delen.

9. Daarbij komt dat, wanneer u ons uw vertrouwen schenkt en u via onze bemiddeling uw droompand aangekocht heeft, u automatisch toetreedt tot de VAMOZ club voor levensgenieters, een club van gelijkgestemde Vlaamse levensgenieters die regelmatig bijzondere activiteiten organiseert aan de Costa del Sol.

10. VAMOZ is dé vastgoedspecialist voor Vlamingen in en rond Marbella aan de Costa del Sol, dus waarom zou u uw tijd verdoen met andere, vaak anderstalige makelaars? Klinkt dit als iets voor u? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, wij willen u graag leren kennen.

 

 

VAMOZ - Leef nu!Deel dit artikel!