home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Vastgoednieuws

Ozaam, is het eerste100%mobiele immobiliënplatform van de nieuwe generatie.

Alles onmiddellijk weten over een onroerend goed vanaf het paneel te koop of te huur. Twee jonge Brusselaars, Romain David en Julien Meyers, hebben een applicatie ontwikkeld die werkt op Apple en op Android en waarmee elke in een onroerend goed geïnteresseerde persoon onmiddellijk, uitgaand van het paneel te koop of te huur, op zijn smartphone alle informatie (foto’s, oppervlakte, prijs, beschrijving) kan bekomen over het gebouw dat zijn aandacht heeft getrokken. In aansluiting hierop kan de virtuele bezoeker met één klik contact opnemen met het betreffende immobiliënkantoor en de onroerende goederen raadplegen die vergelijkbaar zijn met het voorgestelde goed.

 

Het contact met het vastgoedkantoor is onmiddellijk en volgens de aard van dit contact worden de virtuele bezoekers in de vastgoedsoftware van het agentschap geklasseerdindriecategorieën:nieuwsgierig, geïnteresseerd, sterk geïnteresseerd. Deze klassering maakt het mogelijk kostbare tijd te winnen voor het agentschap.

De gebruiker krijgt panden aangeboden in de vooraf geselecteerde gemeenten met een informatiesynthese. Een foto, de prijs, de belangrijkste kenmerken van het pand en het logo van het agentschap. Op basis van deze informatie beslist hij in een oogwenk van het pand te schrappen of het te bewaren voor later. Met andere woorden, onze applicatie mikt op eenvoud, intuïtie, snelheid en ergonomie.

Het doel hiervan is een efficiënte selectie te kunnen maken uit een groot aanbod van panden waarbij u sneller een pand vindt dat u zou kunnen interesseren. Panden die u niet leuk vindt zullen ook niet meer voorgesteld worden. Om er meer over te vernemen afspraak op www.ozaam.be

 

http://www.homeentrends.be/uploads/magazines/editie35-2016/#54Deel dit artikel!