home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Nieuws

Hyboma, Onderdak voor je geluk.

Kies vol vertrouwen voor een nieuwe thuis.

Ben je op zoek naar een nieuwe thuis of speelt het in je hoofd om je bestaande woning te verkopen en te kiezen voor een nieuwbouw? Misschien heb je voor het eerst nieuwbouwplannen? Om die plannen te realiseren kan je op Hyboma rekenen.

 

 

Ervaring

 

Bouwen is voor Hyboma een métier, al meer dan 45 jaar. We evolueren mee met de nieuwste technieken en we zetten kwaliteit centraal: dat gaat zowel over het bouwproces, de gebruikte materialen als de afspraken die we samen maken. Onze medewerkers staan voor je klaar, vanaf de prille start tot de laatste fase van de afwerking.

 

Aanbod

Wie Hyboma zegt, denkt meteen aan kwaliteit en een ruim aanbod. Met meer dan 500 bouwgronden, projecten en nieuwbouwwoningen zijn we toonaangevend als speler in West- en Oost-Vlaanderen. Er zijn mogelijkheden voor ieders budget en elke smaak: groot of klein, modern of klassiek, zowel voor koppelbouw als voor alleenstaande woningen. Beschik je zelf over bouwgrond? Ook dan kunnen wij voor het bouwen van jouw woning de geschikte partner zijn.

 

Vrijheid en Flexibiliteit

Een vrije architectuur, met een onafhankelijk architect of een vooraf door ons ontwikkelde, instapklare woning: bij Hyboma krijg je de vrijheid om zelf keuzes te maken. In elk geval kiezen we voor een kwalitatief en traditioneel bouwproces, klassevolle materialen, een uiterst korte bouwtermijn, vrije toegang tot de werf en een snelle oplevering.

 

Team

Hyboma heeft een team van hechte, gepassioneerde medewerkers. Een ploeg die de klant centraal stelt en graag naar jou luistert. Hoor je het liever van een ander? Op Hyboma. be lees je de getuigenissen van onze klanten. Interesse in ons inspiratieboek of wil je meer weten? Bel ons. We maken meteen tijd voor jou! 051/480 980

 

zonder zorgen naar een nieuwe woning

Dankzij de unieke Verkoop- en Bouwformule van Hyboma mag je al luidop dromen van je eigen nieuwbouwwoning. Van de verkoop van je huidige pand tot de bouw van je nieuwe thuis zijn wij er voor jou.

 

verkoop huidige woning

Wanneer je beslist om te gaan voor een nieuwe woning rijst snel de vraag wat er met je bestaande woning moet gebeuren. De verkoop kan snel afgerond zijn, maar kan evengoed lang aanslepen. De kunst bestaat erin het tijdstip van de verkoop af te stemmen op dat van de aankoop of bouw van je droomwoning. Niet altijd zo gemakkelijk. Daarom heeft Hyboma deze unieke formule in het leven gebracht. Naast het bouwen van je nieuwe thuis verzorgen we ook de verkoop van je huidige woning .

 

uitzonderlijke voordelen

Deze formule heeft tal van voordelen. Zo maakt Hyboma gerichte en uitvoerige publiciteit voor de verkoop van jouw pand. En omdat je tijdens het volledige bouwproces in je huidige woning kan blijven wonen, hoef je je geen zorgen te maken over een tijdelijke verhuis. Ook op financieel vlak is dit een interessante formule. Want je betaalt pas voor je nieuwe woning als je bestaande huis verkocht is. Hierdoor hoef je geen overbruggingskrediet aan te gaan. Bovendien blijft de bouwgrond van je keuze zonder kosten of voorschot voor jou gereserveerd.

 Deel dit artikel!