home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Vastgoednieuws

Projectmakelaar URBIS Vastgoedgroep verzekert HUURGARANTIE bij nieuwbouwprojecten

U bent op zoek naar een belegging die veiligheid combineert met een aantrekkelijk rendement? Dan biedt Urbis Vastgoedgroep voor u de perfecte oplossing!Met de Urbis huurgarantie bent u het eerste jaar na de oplevering van uw nieuwbouwappartement als eigenaar 100% zeker van uw maandelijkse huuropbrengsten, ook als het pand niet verhuurd is of als de huurder niet betaalt. Deze garantie wordt in een contract vastgelegd, in combinatie met het professioneel beheer van uw eigendom door Urbis Rentmeester.

 

VERHUUR VAN HET APPARTEMENT In een nieuwbouwproject worden gemiddeld 35-40 % van de appartementen verkocht aan private investeerders. Van zodra de oplevering van het project nadert, starten de eigenaars met de verhuur van hun appartement. Het vinden van de eerste huurder in nieuwbouw is steeds het moeilijkst omdat er redelijk wat appartementen op hetzelfde moment in verhuur worden gestoken. Urbis biedt hiervoor als projectmakelaar een oplossing met de Urbis huurgarantie.

 

OVEREENKOMST

“Deze garantie wordt in een contract vastgelegd, in combinatie met het professioneel beheer van uw eigendom door de Urbis Rentmeester”, verduidelijkt Dave Bracke, zaakvoerder van de Urbis Vastgoedgroep. “Onze huurgarantie staat voor contractueel gegarandeerde huuropbrengsten van het beleggingsvastgoed gedurende 12 maanden en voor een investering zonder de zorgen die het beheer van een huurwoning met zich meebrengt.” De huurgarantie van Urbis betekent voor de eigenaar van een beleggingsvastgoed een goede en veilige belegging. Men is zeker van maandelijkse inkomsten en een zorgeloos beheer.

 

ZONDER ZORGEN

Dave Bracke: “Bij het verhuren van een beleggingsappartement komt heel wat kijken. Wanneer men een vastgoedbelegging doet, komt het erop aan om zoveel mogelijk rendement te behalen. Dit kan enkel als uw appartement optimaal verhuurd wordt.” “Net dat is de specialiteit van onze eigen beheerdienst, Urbis Rentmeester. Dankzij Urbis Rentmeester hoeft men zich als eigenaar geen zorgentemakenoverhetvindenvaneenhuurderof over de administratieve en technische rompslomp die bij de verhuur van een appartement komt kijken. Met Urbis Rentmeester is men zeker van een goed beheer van uw beleggingsvastgoed en een stipte betaling van de gegarandeerde huuropbrengsten.” Naast een belangrijke tijdswinst, betaalt men bij onderschrijving van een contract voor rentmeesterschap gedurende 3 jaar geen verhuurcommissie en geniet men van een gratis waarborg rechtsbijstand als eigenaar voor huurgeschillen e.d.

 

PERFECTE INVESTERING

Investeren in nieuwbouw kent vele voordelen. Naast het feit dat er geen grote werkzaamheden in het verschiet zijn of dat aan alle strikte energienormen wordt voldaan, heeft u ook steeds tienjarige aansprakelijkheid door de projectontwikkelaar, de architect ende aannemer. Een opbrengsteigendom betekent bij Urbis Vastgoedgroep een verhuurklaar appartement, volledig afgewerkt en instapklaar voor uw huurder. Voor de calculatie van uw investering wordt met alle kosten rekening gehouden om zo een realistisch beeld van de huurinkomsten te creëren.

 

PROJECTEN OVER GEHEEL VLAANDEREN

UrbisVastgoedgroep is reeds jarengespecialiseerd in verkoop van nieuwbouwprojecten en kan u dan ook perfect begeleiden in de aankoop van beleggingsvastgoed. “Momenteel beschikt Urbis over 4 kantoren (Gent, Aalter, Sint-Niklaas en Mechelen) en kunnen wij een 30-tal projecten aanbieden verspreid over geheel Vlaanderen.” Het goed moet niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst aantrekkelijk blijven. “Wij zijn heel selectief bij de keuze van onze locaties. Wij weerhouden enkel locaties die gunstig evolueren op het vlak van bereikbaarheid, werkgelegenheid, herontwikkeling, … ”, aldus Bracke.

 

 

RENTMEESTER

Dan biedt het URBIS RENTMEESTERSCHAP voor u dé oplossing ! Door een jarenlange expertise éneenprofessionele aanpak met specifieke software-applicaties, kan Urbis Rentmeester uw vastgoed beheren, terwijl u geniet van de zaken, die u echt interesseren. De rentmeester zorgt voor het administratief, technisch en financieel beheer van uw beleggingsvastgoed. Door de goede opvolging, jaarlijks bezoek aan uw patrimonium en extra’s zoals huurgarantie, gratis rechtsbijstand* ... haalt u het maximum uit uw belegging. U hebt niet steeds de tijd om de verhuring administratief goed op te volgen ? En vergeet bijgevolg al eens een indexatie of herinnering bij huurachterstand door te voeren ? U blijft liever discreet op de achtergrond bij discussies met huurders ? Het is moeilijk voor u om juridisch up to date te blijven omtrent de huurwetgeving? En ook het (periodiek) onderhoud van het gebouw is niet echt aan u besteed ? Of eerlijk… u heeft gewoon andere prioriteiten, waar u liever uw kostbare tijd en energie aan

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deel dit artikel!