home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Woning-en tuintrends - Nieuws

interieurkabinet heropent de deuren

Nieuw in Destelbergen: Interieurkabinet! Wel, niet gloednieuw, maar nieuw-er. We hebben ons aannemingsteam ingeschakeld en onszelf op een vroeg kerstcadeautje getrakteerd door onze zaak tevergroten. Zelf eens rondlopen op de nieuwe vierkante meters en onze nieuwe meubels en accessoires bekijken? Kom dan zeker langs tussen 10.00 en 18.00 tijdens het heropeningsfeest van donderdag 1 december tot en met zaterdag 3 december!

 

 

 

woonwinkel

Laat nieuwe inspiratie door uw woonkamer of kantoorruimte stromen. De woonwinkels van Interieurkabinet dompelen u onder in de Scandinavische look-and-feel. Onze unieke interieuraccessoires met warme toets bewijzen dat design niet duur hoeft te zijn!

 

interieurontwerp

Uw interieur weerspiegelt uw identiteit. En dus zoekt u úw specifieke woonstijl, binnen de mogelijkheden van uw budget en uw woning. Onze ontwerpen zijn uniek en stijlvol, zonder de technische haalbaarheid en uw budget uit het oog te verliezen.

 

 

verbouwingen

Vertrouw uw concrete uitvoering toe aan Interieurkabinet. Bij ons vindt u immers een unieke samenwerking van interieurarchitecten en aannemers. Die zorgen ervoor dat alle fases van uw bouw- of verbouwingsplannen naadloos in elkaar overlopen.

 

 

 

 

 

stationsstraat 10 9070 destelbergen www.interieurkabinet.be destelbergen@interieurkabinet.be 09 372 99 59

 

Bron: http://www.homeentrends.be/uploads/magazines/editie35-2016/#4

 Deel dit artikel!