home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Vastgoednieuws

THUISKOMEN IN LANDELIJKE RUST DICHT BIJ DE STAD

AALST BOTERMELKSTRAAT 

In een aantrekkelijke, autoluwe buurt dicht bij het centrum van Aalst ontwikkelt Matexi ruime, lichte en hedendaagse gezinswoningen. Het interieur straalt harmonie uit, met mooie materialen en een perfecte afwerking.

 

 

 

De keuken oogt licht dankzij het royale raam naar de tuin en de glazen deur die uitgeeft op het terras. De keuken vormt een mooi open geheel met de eet- en leefruimte en versterkt zo het gevoel van ruimte op de benedenverdieping. Een kastenwand werkt de apparaten netjes weg. Ook in het eetgedeelte is er een moderne kastenwand voorzien. Zo kan het huis ten volle beleefd worden en toch opgeruimd blijven.

 

 

Vakantie thuis Het terras en de tuin vormen ’s zomers één geheel met de keuken en het eetgedeelte. Het schuifraam en de glazen keukendeur verbinden binnen en buiten. Zo kun je het terras maximaal beleven en dat zorgt voor een ontspannen vakantiegevoel. Het gebruik van zachte, lichte tinten en pastelkleuren versterkt de harmonie van het interieur.

 

Afwerking Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Tijdloosheid vormt hier ook de boventoon.

 

Grote ramen die binnen en buiten verbinden, creëren een vakantiegevoel thuis.

 

 

Zachte pastelkleuren, het gebruik van mooie materialen en een perfecte afwerking zorgen voor een gevoel van luxe. In de kinderkamers is er opbergruimte voorzien en opgroeiende kinderen hebben een ruim bureau. De badkamer biedt alle hedendaagse comfort met dubbele lavabo, bad en inloopdouche. De zolderverdieping met dakraam kan naar wens ingevuld worden als bijkomende slaapkamer, bureau of hobby- en speelruimte.

 

Rustig en centraal De Botermelkstraat is rustig en autoluw en de landelijke omgeving is uitnodigend. Toch is het centrum van Aalst met zijn gezellige winkelwandelstraten en bruisende pleinen nooit ver weg.

 

 

AALST BOTERMELKSTRAAT WONINGEN TE KOOP  ruime gesloten & halfopen bebouwingen met 3 slaapkamers en de zolder als extra ruimte  alle woningen beschikken over een aparte garage, terras en tuin  binnenafwerking gebeurt op maat met grote keuze aan kwalitatieve materialen  rustige buurt, autoluw, in de nabijheid van het centrum van Aalst Meer info of een afspraak voor bezoek: T 0473 99 34 06 oostvlaanderen@matexi.be

 

http://www.homeentrends.be/uploads/magazines/editie39-2017/#36Deel dit artikel!