home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Woning-en tuintrends - Nieuws

ACTUELE TRENDS BUITENMEUBILAIR

In ons vorig nummer somden we er enkele voor u op: vrouwelijke ronde vormen, nieuwe verfrissende kleuren en meubelontwerpen voor intiem samenzijn. We vonden ze o.a. terug op de stand van EGO Paris (zie het artikel in onze februari-editie). Ook bij de gereputeerde Franse fabrikant FERMOB zijn het dergelijke elegante afgeronde vormgevingen die kenmerkend zijn voor de nieuwste collecties.

 

De nieuwe familietafel uit de collectie “OLERON” van FERMOB blinkt uit door haar solide stevigheid. Het is evenwel vooral haar doorgedreven elegantie die uitnodigt tot een gezellig samenzijn en onbezorgde momenten. Op de foto ziet u ze afgebeeld in de succesvolle “Prune”-kleur, maar u kan ze aanschaffen in elk van de 24 gesofisticeerde FERMOB-kleuren.

 

Het design van de collectie “Bellevie” getuigt van een uitnodigende en gemoedelijke warme gezinssfeer. Dus geen scherpe hoeken en kanten, maar wél ronde en meteen kindvriendelijke vormen. Op de foto ziet u de ruime gezinstafel uit de collectie “Bellevie” en de bijhorende rugloze banken. Inmiddels zijn ook de bijhorende stoelen “Bellevie” beschikbaar en voor 2017 staat een bank met rug op het programma. Deze zijn, naar goede FERMOB-traditie, verkrijgbaar in 24 goed doordachte kleuren.

 

Ook de collectie “Croisette” wordt gekenmerkt door een speelse en toch elegante vormgeving. Zowel het bankstel als de stapelbare 1-zit zetel zijn in lichtgewicht aluminium. Ze zijn beide verkrijgbaar in 3 kleuren en er is volop mogelijkheid om een karaktervolle toets aan het geheel mee te geven via de bijhorende tafel die in 24 kleuren verkrijgbaar is. Een vreugdevolle lounge-opstelling die ongetwijfeld in vele stadstuinen en op vele appartementsterrassen zijn weg zal vinden. Op de foto ziet u tevens de draagbare lampen “BALAD” . Daarmee biedt FERMOB zowat alles wat je kan verlangen voor een intiem samenzijn tot laat op de avond.

 

 

Het volledige assortiment van Fermob bestaat uit een 200-tal items en is verkrijgbaar in 24 kleuren barstensvol “Joie de Vivre”. Alle collecties zijn in totaliteit te ontdekken en uit te proberen in de prachtige toonzalen van Vandella te Lochristi en te Maldegem. U kan er terecht voor heel wat advies en enthousiaste begeleiding bij het inrichten van uw buitenruimtes. www.vandella.be

 

 

http://www.homeentrends.be/uploads/magazines/editie39-2017/#108

 Deel dit artikel!