home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Vastgoednieuws

Bezoek Second Home Expo gratis via Home en Trends

Een tweede huis, een plek om te genieten Steeds meer mensen overwegen om een tweede woning aan te kopen. De hypotheekrente staat historisch laag en het geld op spaarboekjes brengt nauwelijks nog iets op. Mensen gaan nadenken over wat ze dan wél met hun spaargeld kunnen doen. Een tweede huis is een interessante investering, die niet enkel meer weggelegd is voor ‘the lucky few’. Het levert een financieel rendement op en je geniet van mooie fiscale voordelen als je een lening aangaat om het vastgoed te financieren. Daarnaast koop je een unieke vorm van vrijheid: een plek om echt te leven en te genieten.

 

Informatie, advies & tips op Second Home Expo Dat er veel interesse is in de aankoop van een tweede huis, blijkt uit de bezoekersaantallen van de Second Home Expo in 2016. Maar liefst 13.000 gegadigden bezochten de beurs om zich te informeren en advies te vragen aan diverse standhouders en experts. Voor nuttige tips & tricks over de aankoop van een tweede woning ben je op de Second Home Expo aan het juiste adres! Bovendien kan je een aantal interessante seminaries bijwonen.

 

 

Bestemmingen over de hele wereld Typische vakantielanden als Frankrijk, Spanje en Portugal blijven erg in trek bij Belgen die een tweede woning aankopen. Toch zien we ook een opmars van meer exotische bestemmingen als de Kaapverdische Eilanden, Thailand, de Verenigde Staten en zelfs Zuid-Afrika. Op genieten staan echt geen grenzen!

 

Mis de beurs niet! Interesse om een tweede woning aan te kopen in binnen- of buitenland? Breng dan zeker een bezoek aan Second Home Expo Antwerpen! Registreer snel online via www.secondhome-expo.be/home-trends en bezoek Second Home Expo gratis!

 

Praktisch Second Home Expo Antwerpen Plaats: Antwerp Expo Datum: 13-14 mei 2017 Openingsuren: 11-18 uur Bezoek meer dan 80 exposanten met een aanbod in 20 landen wereldwijd Alle soorten woningen komen aan bod: villa’s, huizen, appartementen

 

 

bron: http://www.homeentrends.be/uploads/magazines/editie40-2017/#98

 Deel dit artikel!