home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Vastgoednieuws

INVESTEER IN DE STAD VAN MORGEN


 

RENDEMENT VERZEKERD MET GENTS NIEUWBOUWPROJECT

Wie nieuwbouw zegt, denkt nogal gemakkelijk aan een vrijstaande gezinswoning op de buiten, maar er is meer onder de zon dan het platteland. Zeker in het vooruitzicht van een betonstop.

In Gent verrijst in het verlengde van het Prinsenhof een gigantisch nieuwbouwproject dat inzet op meer groen in de stad, maar vooral op duurzaamheid. Hier wordt slim omgesprongen met isolatie en energie. Hier worden de nieuwste technieken ingezet. De slimme investeerder, die weet het wel: die steekt zijn centen in de woonvormen van morgen. Rendement verzekerd!

Een stad die de test met de toekomst moet doorstaan, ofwel: Gent versie 2050. Een leefbare, gezinsvriendelijke en, jawel, groene stad, waar jong en oud een hoge levenskwaliteit vinden. Het Gentse stadsbestuur kan alvast niet verdacht worden van een gebrek aan ambitie. Eén van de meest in het oog springende projecten is zonder twijfel de nieuwe woonwijk die oprijst in het verlengde van het Prinsenhof: de buurt rondomhet nieuwe gerechtsgebouw en Sint-Lucas. De Tondelier-wijk – want zo zal dit stukje stad straks gaan heten – wordt mooi ingepast tussen de bestaande wijken Rabot en Blaisantvest. Op nog geen kilometer van het historische centrum ontstaat zo een uitgesproken groen stadsdeel, dat straks een thuis moet worden voor mensen van alle leeftijden en uit alle lagen van de bevolking. In een oase van 73.000 m² aan autovrij groen komt een gigantisch park met daarin uiteenlopende types woningen en appartementen.

 

 

Lees verder: http://www.homeentrends.be/uploads/magazines/editie44-2017/#52Deel dit artikel!