home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Nieuws

Zorgeloos vastgoed verkopen en verhuren in gent

RENCURA BLAAST NIEUWE WIND IN GENTSE VASTGOEDSECTOR
Het aantal spelers op de vastgoedmarkt in Gent blijft toenemen. Vastgoedmakelaar en rentmeester Rencura is één van de nieuwe namen in de Gentse vastgoedmarkt.

 

Rencura is opgericht in 2016 en is een zusterbedrijf van de grootste syndicus van Vlaanderen, Syncura. Als professionele rentmeester streeft Rencura naar het duurzaam beheren van het vastgoed van haar klanten en naar het behalen van een opti maal rendement. Het begon met het beheer van een derti gtal units, maar op vandaag beheert Rencura meer dan 1.000 units als rentmeester. Initi eel gestart als rentmeester was het een kleine stap om in 2017 acti ef te worden als makelaar voor verhuur en verkoop van vastgoed.
Bij vastgoedmakelaar Rencura starten we met een grondige technische analyse van uw huis of uw appartement. In combinati e met onze kennis van de markt bepalen we zo de juiste prijs voor uw pand. Door het gepast in de markt te zett en met een ideale mediamix opti maliseren we de kans uw vastgoed op korte termijn te verkopen of te verhuren.
Doorheen het proces staan we met ons jong en greti g team garant voor een transparante en persoonlijke communicati e. Zo krijgt u minstens tweewekelijks een persoonlijke update met alle grondig gescreende kandidaten en kan u ten alle ti jden online de status volgen.
Rencura is misschien nieuw als vastgoed-makelaar, maar met de ervaring als rentmeester en de ervaring van professionele syndicus Syncura, mogen we met trots zeggen dat we echte experts zijn in alle aspecten van mede-eigendom.
Kortrijksesteenweg

 Deel dit artikel!