home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Vastgoednieuws

Zottegem - De Lelie

WONEN EN LEVEN WORDEN EEN

‘Lelie’ is een vernieuwend en toekomstgericht woon- en leefproject in Zottegem, met bijzondere aandacht voor duurzame levenskwaliteit en de afzonderlijke noden van de bewoners.

‘Lelie’ zal in totaal 760 wooneenheden omvatten. Dit uitzonderlijke woonconcept incorporeert een hele reeks unieke eigenschappen, gebaseerd op ideeën rond generatie-overschrijdend wonen, levenslang wonen, ecologie, duurzame ruimtelijke ontwikkeling, zorgen-op-maat en energie- efficiëntie. Dit unieke project wordt in vier verschillende fases gerealiseerd tussen 2012 en 2027.

‘Lelie’ beantwoordt aan een hele reeks concrete woonnoden van vandaag en biedt daarmee een ideale oplossing aan jonge gezinnen die hun kinderen willen grootbrengen in een veilige, rustige en groene omgeving. Ook medioren en senioren die dicht bij hun kinderen en kleinkinderen willen wonen, vinden hier hun gading.

Een ander belangrijk maatschappelijk luik wordt ingevuld door de sociale woningen en ook wie zorgbehoevend is, kan hier, al dan niet begeleid, wonen.

http://www.matexi.be/nl-be/home/onze-projecten/detail/project_no/P0124/tab/living

 Deel dit artikel!