home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Woning-en tuintrends - Nieuws

Rechts van de Kerk: DEDON Concept Store

Bij Rechts van de kerk zijn we klaar voor dat eerste lentezonnetje. Jullie ook? Als tuinmeubelspecialist is er niets wat we liever doen. En dat sinds 2006. We houden u op de hoogte van gloednieuwe tuintrends en voorzien u van kwaliteitsvol buitenmeubilair en accessoires van nationale en internationale topdesignmerken.

Rechts van de kerk
Pastoriestraat 3
9800 Meigem
0475/53 53 99
info@rechtsvandekerk.be
www.rechtsvandekerk.be

Mocht je denken dat maart niet de perfecte maand is om de winter uit je tuin te schudden, dan weten we het ook niet. Bloeit jouw goesting ook al om je zonnige tuin tot je favoriete loungeplek te maken? Spring dan binnen in onze pittoreske, landelijke toonzaal in Meigem bij Deinze. (rechts van de kerk, u raadde het al).

In ons groot gamma aan outdoor meubilair vind je tientallen merken waaronder Tribu, Kettal, Extremis, Piet Boon, Viteo, Fast,Bas Talpe, Fermob,Gandia Blasco, Piet Boon… Een titel waar we heel erg trots op zijn, is die van ‘Dedon Concept Store’. Tijd om dit prachtige merk even uit de doeken te doen!

Dedon concept store
Het gegeerde Duitse merk Dedon straalt als geen ander degelijkheid en klasse uit. De oprichter is Bobby Dekeyser, een Belg, die het bedrijf in 1990 succesvol uit de grond stampte.
Typerend aan Dedon is het gebruik van hun eigen gepatenteerde kunststofvezel. Deze revolutionaire stof integreerden ze in hun geliefde tuinmeubellijn. Het resultaat? Een knap en strak gevlochten design dat niet lijdt onder barre weersomstandigheden. Dat de vezel milieuvriendelijk geproduceerd wordt en recycleerbaar is, mag je beschouwen als een fantastische kers op de Dedontaart.
Sinds kort wordt de kunststofvezel ook gecombineerd met andere fijne materialen zoals keramiek, aluminium, teak,… wat stuk voor stuk resulteert in fenomenale high-end designpareltjes. Hieronder vindt u een greep uit de nieuwste Dedon-collecties die u bij Rechts van de kerk kan bewonderen.


Brea
Deze collectie werd ontworpen door Edward Barber en Jay Osgerby. Het eenvoudig en minimalistisch design straalt een onbeschrijfelijke rust uit. Laat je echter niet misleiden; achter dit design gaat een uitgekiende en uiterst verfijnde constructie schuil. Dedon omschrijft Brea graag als ‘het buitenloungesysteem van stille luxe en superieure kwaliteit’. Wat heeft een mens nog meer nodig? De geavanceerde kussens in een waterdicht ontwerp brengen het huiskamer-comfort naar buiten. Dit betekent dat je na een deugddoende relaxsessie voldaan de zetel verlaat, zonder nog kussens te moeten
verhuizen. Wat een verademing. Oneindige kleur-, vorm- en formaatcombinaties zijn mogelijk. Schuif de Brea koffietafel dichterbij en geniet van de rust die deze collectie uitademt.


Aiir
De Aiir stoelencollectie, ontworpen door Gam-
Fratesi, is dan weer gemaakt om te verplaatsen. Van binnen naar buiten en weer terug. Perfect voor de aankomende lente dus! Is het weer nog wat zoekende, dan zal deze stoel je niet tegenhouden om toch snel die maaltijd buiten
mee te pikken voordat de wolken met je zon gaan lopen. Licht zoals ze zijn, is dat alles een fluitje van een cent. De stoelen stralen die lichtheid uit dankzij het transparante design, wat een nieuwe interpretatie is van de klassieke schelpstoel. De Aiir is het eerste spuitgegoten zitmeubel van Dedon, en wij kunnen onmogelijk nog enthousiaster zijn om deze in onze showroom te tonen. Met of zonder armleuning, optionele zit- en rugkussens, … Ook hier keuze genoeg! En dan spreken we nog niet over het exclusieve kleurenpalet dat de Scandinavische en Itialiaanse invloeden weerspiegelt.

Mbrace
Mbrace is een uitmuntend voorbeeld van een collectie die volledig vervaardigd is uit de Dedon kunststofvezel. Sebastian Herkner geeft een twist aan zwembadmeubilair. Zo vrolijk en zo onconventioneel dat het ons doet zweven en dromen over zitten, liggen en schommelen aan het rustige water van een zwembad. De poten zijn gemaakt uit elegant teakhout. Hetzitvlak bestaat uit de Dedon kunststofvezel, diein verschillende kleuren beschikbaar is. Dezeopvallende collectie verovert harten en dat alloungend of dinerend. Zeg dat wij het gezegd hebben.
 

Wil jij deze luxesfeer op blote voeten ook ervaren?
Je weet ons te vinden! Rechts van de kerk,
of wat had je gedacht?Deel dit artikel!