home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Woning-en tuintrends - Nieuws

Xyladecor Huis Binnen Dé referentie voor hout in de huiskamer

  • Gloednieuw assortiment van gebruiksvriendelijke beitsen, vernissen en oliën
  • Zowel parket, trap, meubels als ramen en deuren
  • Unieke research- & developmentafdeling
De do it yourself-trend is populairder dan ooit in het interieur. Niet alleen nemen we zelf houten ramen, deuren, trap en parket onder handen, we leggen ons ook veel vaker toe op het decoreren van houten kastjes en zelfgemaakte accessoires. Daarbij gaan we altijd op zoek naar een duurzaam en mooi eindresultaat. Met zijn jarenlange ervaring en expertise komt Xyladecor met gemak tegemoet aan die noden.

Uit een enquête van moederbedrijf AkzoNobel blijkt dat Belgen hun huis en woonkamer voortdurend willen optimaliseren. Op die manier wordt wonen een dynamisch proces.Waar mensen vroeger voor een interieur kozen dat wel twintig jaar ongewijzigd bleef, geven ze nu meubels, kleuren en vloeren vaker een update.

Xyladecor is hét merk voor kwalitatieve en decoratieve houtbescherming. Het assortiment van Xyladecor Huis Buiten en Tuin breidt vandaag uit met Huis Binnen. Het gloednieuwe assortiment bestaat uit gebruiksvriendelijke beitsen, vernissen en oliën van topkwaliteit voor al het houtwerk aan de binnenkant van je huis: parket, trappen, ramen, deuren … Ideaal om zelf aan de slag te gaan!

 

XYLADECOR IN HUIS

Een overzicht van de beschikbare producten in de lijn Huis Binnen van Xyladecor, per element in huis gerangschikt.

 

»»Parket
Een parketvloer geef je het best een duurzame beschermlaag van Xyladecor. Kies je voor een vernis, dan mag je zeker zijn dat de afwerking niet alleen volledig krasvast, maar ook water- en vlekbestendig is. Intensief gebruikte parketvloeren behandel je het best met Vernis Extra Protect.

Daarnaast vind je in het aanbod decoratieve vernissen met een zijdeglans en een extra matte afwerking, exclusief verkrijgbaar bij Xyladecor. De kleur van het parket wordt volledig bewaard (niet donkerder, niet geler), en dankzij de unieke extra matte afwerking zie je amper dat je een vernis gebruikt hebt.

Kies je toch liever voor een voedende olie, dan is er de parketolie van Xyladecor, beschikbaar in Naturel en in White Wash.

»»Trap
De sneldrogende Xyladecor Trap Vernis met onzichtbare antislipkorreltjes verhoogt de veiligheid. Het natuurlijke eindresultaat vergeelt niet, is bestand tegen vlekken en laat zich perfect afwassen

 

»»Meubels
Geef je meubels een tweede leven met een nieuw laagje vernis. De extra matte of zijdeglanzende vernis voor meubels van Xyladecor zorgt ervoor dat het natuurlijke uitzicht van het hout behouden blijft. Het product is bovendien nietvergelend en sneldrogend.

»»Ramen en deuren
Ook nieuw bij Xyladecor is de dekkende houtbeits voor ramen en deuren. De beits bestond al in 8 transparante houttinten en wordt nu aangevuld met 5 tijdloze dekkende kleuren in wit, beige en grijsnuances.

DE JUISTE KLEUR

Een duurzaam en mooi resultaat bereiken in een kleur die past bij de rest van je interieur is perfect mogelijk met de Xyladecor-producten. De nieuwe vernissen, Parket Vernis Deco en Meubel Vernis, zijn kant-en-klaar verkrijgbaar in kleurloze versies, maar ook in moderne tinten gaande van simpel wit over taupe tot antracietgrijs.

De vernissen kleuren het hout terwijl de houttekening zichtbaar blijft. Tegelijk is het hout optimaal beschermd tegen krassen en vlekken. Nog altijd niet de juiste tint gevonden? Er zijn ontelbare kleuren mogelijk via de mengmachine: van neutrale houtnuances tot zachte pastels en meer gedurfde kleuren, kies zelf de ideale combinatie. Uniek in de markt!

BEST BY TEST

De producten van Xyladecor voor gebruik in en rond het huis zijn het resultaat van voortdurend onderzoek en ontwikkeling. Xyladecor heeft een unieke research & developmentafdeling die garant staat voor de ontwikkeling en optimalisering van transparante en dekkende beitsen en vernissen. De producten worden vooraf uitvoerig getest om hun kwaliteit bij de consument te garanderen.

 

Bovendien bevestigt ook een extern en onafhankelijk onderzoek de kwaliteit van de nieuwe producten. In een onderzoek uitgevoerd door het Coatings Research Institute (CoRI) in Limelette scoort Xyladecor het best in zijn soort op het vlak van waterbestendigheid, vlekbestendigheid, slijtvastheid en krasvastheid. De officiële testen bevestigen dat geen enkel ander merk op de markt het even goed doet als Xyladecor. Op die manier kan Xyladecor je producten aanbieden die het best presteren in alle opzichten, en het Best by Test-label met trots op hun verpakking mogen dragen.

 Deel dit artikel!