home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Woning-en tuintrends - Nieuws

In 'real time' een nieuwe kleur op je muren dankzij de Levis Visualizer-app

Levis lanceert als allereerste in België een verf-app met augmented reality-technologie: de Levis Visualizer-app. Met die revolutionaire app ontdekken gebruikers in real time het resultaat van een nieuw likje verf op de muren, zonder ook maar één borstel vast te nemen. De app is gratis te downloaden voor Apple en Android, en dat voor zowel smartphones als tablets.

 

  • Gratis nieuwe Levis Visualizer App
  • Bedoeld om mensen te stimuleren om meer kleur in hun leven te brengen
  • Verkrijgbaar voor Apple en Android

Uit een wereldwijde enquête in 2013 van AkzoNobel, moederbedrijf van Levis, blijkt dat 93 % van de ondervraagden gelooft dat kleur je gemoed kan veranderen en je zelfs gelukkiger maakt. Ook toont de peiling aan dat meer dan 75 % onzekerheid ervaart bij het kiezen van kleur voor het interieur. Met die vaststellingen in gedachten lanceert Levis de Visualizer: een gratis app, bedoeld om mensen te helpen en hen te stimuleren meer kleur in hun leven te brengen.

 

 

Dankzij de innovatieve technologie van augmented reality ontdekken gebruikers zonder te schilderen hoe elke hoek van elke kamer er in honderden mogelijke kleuren zou kunnen uitzien. De slimme app registreert namelijk het verschil tussen muren en meubels en schildert in real time rondom alle obstakels heen, terwijl de gebruiker zijn smartphone of tablet op de te verven ruimte richt.

De gebruikers kunnen eenvoudig tussen de verschillende kleuren switchen en via een masking tape-optie delen van de muur afplakken. Zo kunnen ze stukken van eenzelfde muur in verschillende tinten zetten en zien welke kleurvlakken het mooist bij elkaar passen.

 

 

 

De Levis Visualizer is de eerste verf-app in België die zoiets mogelijk maakt, en de verffabrikant voorziet een groot succes. Dankzij de app besparen klanten tijd bij het kiezen van de juiste tint en worden ze geïnspireerd om op een creatieve manier met kleur om te gaan. Bovendien bevat de app ook vele praktische how to-filmpjes, net als een store locator die de dichtstbijzijnde winkels toont in je buurt om zo onmiddellijk je favoriete palet in huis te halen.

“Bij Levis geloven we dat kleur de kracht heeft levens te veranderen”, vertelt Stefan Herrebosch, pr-manager AkzoNobel Paints België. “Met de Levis Visualizer-app lanceren we de ideale tool om onze klanten aan te moedigen te experimenteren met kleur in hun interieur. Na onze enquête bij meer dan 5.000 consumenten, designers en schilders in 2013 wisten we al dat het heel wat durf vraagt om jezelf uit te drukken via kleur, en dat veel mensen zich onzeker voelen als het op kleurkeuze aankomt."

"De Levis Visualizer-app werd speciaal ontworpen om die twijfel weg te nemen, zodat mensen wereldwijd hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. De Visualizer-app geeft je dus de kans het resultaat van een verfbeurt te zien nog voor je effectief schildert. Elke gebruiker kan oneindig veel combinaties uitproberen zodat je de drempel naar een totaal nieuwe look makkelijker overwint.

 

 

De Levis Visualizer-app is gratis te downloaden op Google Store voor Android gsm’s en tablets, en via de App Store voor iPhone en iPad.

Lees alles over de Levis Visualizer-app op www.levis.infoDeel dit artikel!