home&trends - logo
U bevindt zich hier: nl - Vastgoednieuws

Home & Trends editie nr 6 is uit

Vanaf zaterdag gratis te verkrijgen bij de betere handelszaken, grootwarenhuizen, vrije beroepen, golfclubs, tennisclubs, horecazaken, garages, hotels, strandbars enz..,

68 pagina's woningaanbod, woning & tuintrends.
Thema's:
Luxe nieuwbouwlofts in een gloednieuw verkoopconcept p 4 & 5
Van alle vastgoedmarkten thuis p 16 & p 36
Thuisvakantie in Stijl: onze selectie ligzetels p 18 & p 19
GENT blijft creatief en inspirerend uitpakken p 28 & p 29
Ontdek het project op de cover p 31
Inbraak – branddetectie en camerabewakingssystemen kunnen ook fiscaal lonend zijn p 42 & p 43

Voorwoord:
Talloze gezinnen zijn in de ban van de examens voor scholieren en studenten. Gelukkig komt snel daarna de grote vakantie. Dat is het gedeelte van het jaar waarin het kustweerbericht bijna het hele land boeit.
Indien u voor onze kust opteert, zult u ons blad niet hoeven te missen. Voortaan is het ook gratis verkrijgbaar te Knokke in ruim 50 verdeelpunten, waaronder diverse strandbars, of hoe Home & Trends een goede reden kan zijn om dorst te hebben…, Oostende, De Haan, Nieuwpoort, Oostduinkerke, Koksijde, ...
Er zijn natuurlijk mensen die verkiezen om van een thuisvakantie te genieten. Voor een stijlvolle staycation selecteerden wij enkele bijzondere ligzetels. Een andere focus leggen we op het creatief en inspirerend Gent.
We zijn er ons terdege van bewust dat intense vakantiebeleving niet eenvoudig samengaat met de actualiteit van de vastgoedmarkt. Daarom houden wij voor u de nieuwste ontwikkelingen bij in een aparte rubriek.
De volgende editie is er over vijf weken. Eens te meer veel leesgenot!

http://www.homeentrends.be/uploads/magazines/editie6-juni-2014/


Deel dit artikel!