Kub

Kub

KUB is een jonge, maar ervaren projectontwikkelaar in Zuid-West en Zuid-Oost-Vlaanderen.

Alle KUB- projecten kenmerken zich door een sterke lokale verankering, door hun uitstekende ligging in de stads- of dorpskern en door de hoge afwerkingsgraad. De projec­ten worden gerealiseerd met onderaannemers uit eigen regio.

Onze vaste aannemer en aandeelhouder De Cordier Bouw uit Wortegem-Petegem staat in voor de ruwbouwwerken. Je kan steeds bij hem persoonlijk terecht voor al je vragen over de bouwtechnische aspecten.

Daarnaast staat er altijd een jong en dynamisch team ter beschikking met als doel je zorgeloos van A tot Z bij te staan. Onze gepersonaliseerde begeleiding bij de materiaalkeuze, bijvoorbeeld, is een extra troef.

Visscherie

Visie

KUB wil meewerken aan het uitbouwen van moderne steden en gemeenten, waarbij we ernaar streven om mensen zo comfortabel mogelijk te laten wonen in stedelijke omgevingen.

Woningen ‘t Muziekhofje

Missie

KUB wil comfortabele en hedendaagse woongelegenheden of handelsruimtes bouwen, die voldoen aan de laatste normen en waar mensen zich thuis voelen. De verregaande begeleiding bij het maken van keuze’s levert sterk gepersonaliseerde resultaten op.

Parkresidentie Charles en Amedée

Daarbij is het van groot belang dat het bouw- en/of koopproces geen stress veroorzaakt. Door onze aanpak leveren we bovenop wooncomfort ook gemoedsrust.

De uitstekende locaties worden zorgvuldig gekozen met het oog op potentiële meerwaardes en/of een hoog huurrendement.

Waarden

Om deze missie en visie te kunnen realiseren hebben we volgende belangrijke waarden in ons DNA ingesloten :

  • persoonlijk en direct
  • flexibel en snel
  • no-nonsense
  • oog voor detail
  • lokale verankering
  • klant staat centraal
Blanc de Blancs

KUB bvba Stationsstraat 138 8790 Waregem 056 90 51 30

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart