Revive

Revive

Revive is een voorloper en marktleider in complexe stadsvernieuwingsprojecten. We transformeren brownfields in toekomstbestendige, koolstofvrije en geconnecteerde ontwikkelingsplannen. Wij pakken maatschappelijke uitdagingen aan en brengen solide oplossingen. Als we blight in bright veranderen, geven onze projecten een toegevoegde waarde aan de gemeenschappen waarin we investeren en verlagen we de ecologische voetafdruk van onze steden en gebruikers.

We make places to live, work and love, and are passionate of being the change our society needs. We built society.

Onze Cultuur

Met Revive willen we op een duurzame manier kwalitatieve en betaalbare woonbuurten creëren. Jouw thuis in de stad, met een minimale ecologische voetafdruk.

Saffrou – Wonen, Ondernemen, Leven, Beleven

Wat we doen

Met Revive gaan we resoluut voor bruisende woonwijken waar mensen gelukkig en zorgeloos kunnen leven. Met toonaangevende architectuur, een hoogstaande afwerking en veel groen maken we aantrekkelijke plekken om te wonen. Daarom investeert Revive in de duurzame transformatie van oude industriële sites. Zo wordt de druk op de schaarse open en groene ruimtes weggenomen. Bovendien krijgt het stedelijke weefsel een hernieuwde dynamiek, want vele oude sites genieten een centrale ligging.

"De vastgoedwereld heeft te lang te weinig gedaan. Nog te vaak primeert het financiële plaatje, terwijl er zo veel andere belangrijke aspecten zijn."

Rute Gentbrugge

Tijd voor verandering

Die verandering wil Revive belichamen, door financieel, sociaal-maatschappelijk en ecologisch rendement onlosmakelijk met elkaar te verbinden. Louter hoog financieel rendement is nooit ons uitgangspunt geweest. Revive zoekt naar een balans tussen maatschappelijke, ecologische en economische meerwaarde. People, planet & profit; daarvoor klopt het hart van Revive.

't Fineer Sint-Niklaas

We build society, not real estate

Onze missie in een notendop? Binnen die drie p’s fundamenteel het verschil blijven maken. Dat uit zich op verschillende manieren. In de gronden die als basis voor de projecten dienen, bijvoorbeeld. Door oude industriële sites om te bouwen tot hedendaagse stadswijken waarin privéwoningen en openbare ruimte hand in hand gaan, doet Revive meer dan ‘gebouwen maken’. Ons credo is dan ook niet voor niets: ‘We build society, not real estate.’

"Revive is geen team van dromers, maar een jonge, no-nonsense ploeg met een hart voor mensen en de neus in de juiste richting: die van vooruitgang."

Minerve Edegem

Team Revive

Het is het DNA van ons team dat ons uniek maakt. Het maatschappelijke en ecologische rendement van onze projecten, daarvoor doet ons team het. De goesting om verantwoord te ondernemen in een sector die zo veel impact heeft op het dagelijks leven. Revive is puur. We ontwikkelen wijken waar we zelf in willen wonen. Het is een team van gepassioneerde professionals dat graag werkt aan een mooiere toekomst. Daarom blijven we groeien en blijven we bakens verzetten.


Revive

Nieuwewandeling 62 9000 Gent
09 395 50 20
info@revive.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart