NB-Projects

NB-Projects

Plannen om binnenkort een woning te kopen of bouwen? Dan kan je kiezen het project zelf in handen te nemen, of een sleutel-op-de-deur woning te laten bouwen. Voorstander van de laatste optie? Dan bouwen wij jouw droomwoning zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Je kan alles aan ons overlaten. Wij staan voor je klaar.

Papierwerk regelen

Bij een bouwproject komt namelijk heel wat kijken: een bouwgrond zoeken, aannemers selecteren, bouwvergunningen indienen, een bodemattest opstellen. Een groots project met heel wat tussenstappen.

Een bouwpartner regelt alle papierwerk voor jou. Een groot voordeel want je ervaart minder stress. Alle documenten komen uiteraard wel op jouw eigen naam maar je hoeft je niets aan te trekken van het papierwerk. Gedurende het hele bouwproces sta je contact met dezelfde persoon die je op de hoogte brengt van de vordering van de werken.

Afwerking: van comfort tot luxe

Bij ons heb je vrije keuze wat de afwerking betreft. Je maakt het zelf zo comfortabel of luxueus als je zelf wenst. Wij werken samen met de beste leveranciers voor de afwerking van keuken, badkamer, vloeren, … Je hoeft niets zelf te plaatsen. Tot het plaatsen van plinten en deurbeslag toe installeren wij alles.

Financiële service

Ook om het financiële plaatje hoef je je niet te bekommeren. Wij bieden ook een financiële service aan, in samenwerking met een onafhankelijk partner die je helpt leningen te vergelijken en de beste hypothecaire lening of herfinanciering helpt afsluiten.

Als jouw bouwpartner nemen wij jouw dossier volledig ter harte, van de zoektocht naar een geschikte locatie tot de oplevering van jouw woonst.
Wij staan garant voor een zorgeloze bouw en een huis waarin het fijn thuiskomen is.

NB-Projects is gespecialiseerd in de projectontwikkeling van diverse types projecten. Zo bijten we ons graag vast in ontwikkelingsprojecten voor woningbouw, de bouw van appartementen, verkavelingen, kantoorruimtes en commerciële projecten. We hebben ervaring in de vastgoedmarkt en bouwsector. Daarom zijn wij de ideale projectontwikkelaar voor jouw project, grond of verkaveling.

Hoe gaan we te werk bij projectontwikkeling?

1. De betrokken partijen samenbrengen

Het succesvol samenbrengen van de betrokken partijen vraagt om een grote dosis inschattingsvermogen, ervaring en know-how binnen de bouwsector en de vastgoedmarkt. We koppelen de juiste gronden aan de ideale investeerder, met oog voor de wensen van beide partijen.

2. Grondige analyse van de mogelijkheden en risico’s

Als projectontwikkelaar zorgen we ervoor dat onze investeerders en eigenaars veilige en weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Daarom doen wij een grondige risicoanalyse. Zo bekijken we de marktrisico’s, de prijsrisico’s en de ontwikkelingsrisico’s. Al deze factoren worden bestudeerd en afgewogen voordat we overgaan tot de volgende fase.

3. Analyse van de opbrengstmogelijkheden

De analyse van de opbrengstmogelijkheden valt deels onder de marktanalyse. Uit ervaring weten we dat de opbrengstmogelijkheden een belangrijke factor is voor zowel eigenaars van de grond, als voor investeerders. We schatten het verhuurrisico en het afzetrisico in en vergelijken de huidige prijzen in de regio. We bekijken oor welke types projecten en vastgoed de vraag boven het aanbod zal stijgen.

4. Opzetten van een overeenkomst tussen de betrokken partijen

Nu we een duidelijk beeld hebben van de mogelijkheden en risico’s voor de projectontwikkeling, is het tijd om de betrokken partijen samen te brengen om een overeenkomst af te sluiten. We houden onze partners tijdens iedere fase van het proces op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

5. Uittekenen van het project

Het project wordt uitgetekend en we verzamelen alle nodige informatie die we nodig hebben om het project te kunnen afwerken. In samenspraak met onze architect en adviseurs bekomen we zo een realistisch overzicht van de volgende stappen. Het project heeft een duidelijk afgelijnde vorm.

6. Vergunningen en papierwerk regelen

Met de bouwplannen onder de arm kunnen we ervoor zorgen dat al het papierwerk in orde wordt gebracht. We zorgen ook voor de nodige vergunningen.

7. Verkoop

Wanneer alle vergunningen en papieren geregeld zijn, kunnen we overgaan tot de verkoop van de individuele panden binnen het project. De verkoop wordt gedaan via het aanbod op onze eigen website, maar we maken ook gebruik van externe adviseurs om het project te koop aan te bieden.

8. Start van de bouwprocedure

Ook de bouwprocedure valt perfect binnen onze expertise als deel van een projectontwikkeling. NB-Projects werkt bouwprojecten af binnen de vooropgestelde termijn en binnen het afgesproken budget.

Jouw droomnieuwbouw in vijf stappen

Aan de hand van ons stappenplan begeleiden we jou van het eerste gesprek, tot de oplevering.

 1. Voorstelling van jouw wensen

Bij ons op kantoor of bij jou thuis houden wij graag vooraf een kort gesprek en luisteren we naar alle wensen en verwachtingen. We bekijken de mogelijkheden binnen de gewenste regio en bieden geheel vrijblijvend een voorontwerp aan.

 1. Van ontwerp tot plan

Bij goedkeuring van het voorontwerp dienen we het bouwaanvraagdossier in en wordt het budgetboek overhandigd. We maken keuzes bij onze huisleveranciers naar afwerking toe. Je wordt optimaal begeleid in de keuzes van vloeren, badkamer, keuken, …

 1. Concretiseren

De planning wordt keurig besproken en offertes worden ondertekend. De gehandtekende overeenkomst is overeenkomstig de zogenaamde Wet Breyne, de woningbouwwet die tien jaar na de oplevering garantie biedt bij bouwtechnische of structurele gebreken.

 1. Start van de werken

De bouw van de woning start. We brengen frequent werfbezoeken en brengen u als bouwheer op de hoogte van op afstand. Over opvolging hoef je je geen zorgen te maken.

 1. De oplevering!

Na de oplevering van de ruwbouw volgt een de gedetailleerde bespreking. Tot en ook na de definitieve oplevering rekent de bouwheer 100 procent op ons. Dan kan je volop genieten van jouw nieuwe thuis.

Laat ons jouw wensen weten en wij gaan samen op zoek.

De vijf grote voordelen. Een nieuwbouwwoning is:

 • Nieuw en fris, met nauwelijks of geen onderhoudskosten
 • Compact en multifunctioneel ingedeeld
 • Energiezuinig en vandaag ook al BEN (Bijna EnergieNeutraal)
 • Naar eigen wensen ontworpen en afgewerkt

Modern, ook al kies je voor een klassieke woningbouw

Lorenzo Huyghe

Lorenzo Huyghe is de motor achter NB-Projects. Hij is bijzonder klantgericht, geeft graag advies en begeleidt elke klant met grote passie voor zijn vak. Hij:

 • Begeleidt de projecten van ontwerp tot afsluit van de overeenkomst
 • Staat garant voor 100% nazorg
 • Heeft oog voor detail en zin voor perfectie
 • Streeft naar een bouwtechnische woning gerealiseerd binnen de vooropgestelde prijs.

Burgemeester De Cocklaan 10 9320 Erembodegem 053 89 35 95 info@nb-projects.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart