Verstraete Development

Verstraete Development

Als familiaal vastgoedontwikkelaar spitsen wij ons toe op middelgrote en grote residentiële (woningen, appartementen en assistentieflats) en kantoorprojecten.

Onze ambitie is om duurzame én kwalitatieve gebouwen te ontwikkelen, met aandacht voor de architectuur, de afwerking en de omgeving. De eindgebruiker staat hierbij steeds centraal. Ons finaal doel is een comfortabele en aantrekkelijke werk-, woon- of leefomgeving te realiseren. Zo worden oude industriële sites omgevormd tot groene duurzame nieuwe buurten.

De keuze van de juiste partners, architecten, studiebureaus,… is daarbij primordiaal. Ook gaan we samenwerking met de overheid niet uit de weg: Verstraete Development is op heden partner van de publieke sector in verschillende PPS projecten (Publieke Private Samenwerking).

En omdat ieder project uniek is en nood heeft aan een professionele aanpak kan ik terugvallen op mijn team van 18 enthousiaste dynamische mensen. Zo hebben wij steeds de nodige technische, financiële, juridische en commerciële expertise in huis.

Het begon ooit in 2011, ondertussen liggen onze ontwikkelingen verspreid in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Brussel. De continue inname van nieuwe grondposities zorgt voor een verdere opmars.

Onze missie? Het vervullen van Uw woon- en werkdroom.”


Verstraete Development

President Kennedylaan 100 B
8500 Kortrijk
Tel. 056 217 817
Email: info@verstraete.biz

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart