Cinbar

Cinbar

Bent u op zoek naar een nieuwbouw of bestaande woning om zelf van te genieten of een rendabele investering ?

Wij wonen en werken in de Costa Blanca en hebben uitmuntende kennis van de regio en al haar mogelijkheden.  Omdat elke klant uniek is, opteren we voor een directe, niet opdringerige en heel persoonlijke aanpak. Op basis van van uw wensen en budget selecteren we de beste projecten uit ons uitgebreid aanbod. Tijdens de bezichtiging ligt de nadruk op het doelgericht bekijken en vergelijken van deze panden in combinatie met de regio. 

We adviseren en begeleiden onze klanten op alle vlakken: van fiscale zaken, vragen over verhuur, sleutelbeheer, verbouwingen tot de ideale inrichting. Wij gaan verder dan louter informeren en blijven u ook na overhandiging van uw sleutels bijstaan met raad en daad. De enorme tevredenheid van onze klanten is hét bewijs van onze deskundigheid.

Bent u op zoek naar een nieuwbouw of bestaande woning om zelf van te genieten of een rendabele investering ?

Villa met open zicht nabij kust Orihuela > Orihuela Costa

Verkoop van nieuwbouw en bestaande woningen aan de Costa Blanca en de Costa Cálida.

Gespecialiseerd in kwaliteitsvolle nieuwbouw- en totaalprojecten, die worden aangepast en ingericht volgens uw wensen.

De bestaande woningen op deze website is slechts een kleine greep uit ons actuele aanbod. Dankzij onze samenwerking met talrijke collega makelaars hebben wij toegang tot vrijwel alle herverkopen in onze regio. Mail of bel ons uw wenslijst door en wij sturen alle panden door die voldoen aan wat u zoekt.

Ook voor renovatieprojecten en verbouwingen kan u bij ons terecht !

Luxevilla met zeezicht Finestrat

Wat betekent Spaans vastgoed voor u ? Een plek om dromen waar te maken, een rendabele investering of een spaarpotje voor later ? Of die droom of visie werkelijkheid wordt is afhankelijk van de marktontwikkelingen en vooral de beslissingen die u neemt.

Wij hebben de kennis en ervaring om je hierbij te helpen met gericht advies, duidelijke informatie en nuttige tips.

Deluxe villa in Benijófar

We adviseren en begeleiden u:

Bij het kiezen van een regio: want elke zone heeft zijn eigen kenmerken op vlak van klimaat, natuur, kust, cultuur, gewoontes, bouwstijl en prijzen.

Bij het selecteren van alle panden die voldoen aan wat u zoekt : moderne nieuwbouw en bestaande woningen ( in authentieke Spaanse stijl) die wij volledig aanpassen aan uw wensen en noden.

Met de organisatie van de aangepaste financiering van uw project: lenen in eigen land of een Spaans hypothecair krediet, privé of via een patrimoniumvennootschap aankopen, …

Na de aankoop met de fiscale verplichtingen waaraan u moet voldoen: o.a. de Spaanse belastingen in het algemeen en wat te doen bij verhuur door resident en niet-residenten, dubbelbelastingverdrag tussen België en Spanje, IBI

Met praktische zaken zoals het inrichten en verbouwen van uw woning, sleutelbeheer, verhuur, residentie aanvraag, verzekeringen, import auto, …

Kortom alles om u te helpen bij het maken een goed geïnformeerde beslissing zodat u zorgeloos kan genieten van uw Spaanse woning.

Luxe villa nabij kust Rojales > Ciudad Quesada

Torre de la Horadada – Benijófar + 34 625 756 060 of + 32 478 262 202 info@cinbar.com  of   info@cinbarvastgoed.com

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart