Loyd

Loyd

We are Smart home builders

Met Loyd leveren we instapklare nieuwbouwprojecten af. Daarnaast zijn we ook bouwpartner voor wie grond heeft en graag wil bouwen. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een klein maar performant bedrijf met een zeer duidelijke visie.

We hebben onze eigen SMART-aanpak die u als nieuwe eigenaar alleen maar voordelen oplevert. We halen het maximum uit alles.

Raas van Gaverestraat

Slim

Duurzaamheid staat centraal in al onze projecten. Eén van onze pijlers is dan ook SMART inspelen op de moderne behoeften inzake functionaliteit, comfort en strenge energienormen. LOYD garandeert een persoonlijke aanpak en maximale inzet van concept tot realisatie.

Ganzestraat Geraardsbergen

Meerwaarde

We gaan voor moderne architectuur op basis van creatieve ontwerpen. Een concept komt maar tot zijn recht op een mooie locatie. Voor ons is de locatie dan ook extreem belangrijk. We zijn constant op zoek naar unieke plekjes met oog voor groen, omgeving en bereikbaarheid.

Voorhavenlaan Gent

Aanpak

Elke woning van LOYD krijgt een herkenbare signatuur. Wat mag u verwachten? Veel aandacht voor de esthetiek, slim gebruik van de beschikbare ruimte en de efficiëntste technieken. Bovendien hanteren we altijd een eerlijke, oplossingsgerichte communicatie.

Eekloseweg Ursel

Rendement

We kennen de markt door en door. We kennen de spelers. We kunnen dan ook mooie deals sluiten voor kwaliteitsmaterialen. Hetzelfde geldt voor de uitvoering van de werken en de eisen die we kunnen stellen naar een perfecte afwerking. Alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding is goed genoeg.

Rozebekeplein Zwalm

Transparantie

Onze missie is om verder te blijven groeien door een totaalservice aan te bieden en rekening te houden met de kernwaarden: transparantie, professionaliteit en open communicatie. Elk project krijgt onze volledige aandacht.


Kortrijksesteenweg 1170/0101A
9051 Sint-Denijs-Westrem

Email hello@loyd.be

Telefoon 09/396 42 09

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart