Kristalia – model 1085 fauteuil

Kristalia – model 1085 fauteuil

Vakmanschap, het verstrijken van de tijd en de schoonheid van een ongeëvenaard project. De 1085 Edition stoel van Bartoli Design is geïnspireerd op de bijna honderdjarige ervaring van Presot®, de enige leerlooierij in Italië die de huid nog op traditionele wijze bewerkt. Het is geen toeval dat hij gelinkt is aan enkele van de belangrijkste namen in de Italiaanse high fashion. Het put echter ook uit nautische knowhow, aangezien het het trekstangmechanisme gebruikt om de spanning te behouden die van nature verloren zou gaan in de loop van de jaren en met het verzachten van de huid. Het weerspiegelt ook het verstrijken van de tijd en bewaart het werk van degenen die het hebben gemaakt en degenen die het dag in dag uit gebruiken.
Dit prachtige object heeft de charme van een uniek meubelstuk. De 1085-editie is verkrijgbaar in de stoel- of woonkamerversie, in natuurlijk of zwart leer.


Verkrijgbaar bij Pand192, Deinze

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart