Kristalia – Tuile armchair

Kristalia – Tuile armchair

De Tuile-collectie, ontworpen door Patrick Norguet, dankt zijn naam aan een traditioneel Frans koekje, omdat het smal is met een gewelfde vorm zoals de rugleuning van deze gestoffeerde items.
De Tuile-collectie omvat een fauteuil, een 2-zitsbank en een 3-zitsbank met een licht geverfd metalen frame en een gebogen comfortabele zitting met een vulling van polyurethaanschuim. De bekleding is gemaakt van stof of leer, inclusief de mogelijkheid om twee verschillende afwerkingen voor de voor- en achterkant te combineren, en kan vrij worden afgestemd op de kleuren van het frame. Met zijn vakmanschap op maat en een veelvoud aan beschikbare kleuren, is Tuile ideaal in de woonkamer en in alle kamers in huis die gewijd zijn aan ontspanning. De buitenbekleding is gemaakt van Sunbrella®-stof: vlekbestendig, ademend, UV-bestendig en waterafstotend.


verkrijgbaar bij Pand192, Deinze

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart