Design on Stock

Design on Stock

Design eetkamerstoel Cavalletta van het Nederlandse design merk Design on Stock doet zijn naam eer aan. Cavalletta (sprinkhaan) is rank, maar ijzersterk. Deze krachtige design eetkamerstoel met organische vormen en een comfortabel verende rug is een ontwerp van Roderick Vos.  De sierlijke, slanke poten van de stoel zorgen voor een mooi en luchtig lijnenspel onder de zitting en zijn voorzien van prachtige kunststof doppen, die speciaal voor de Cavalletta zijn ontwikkeld. De afgeronde vormen van deze krachtige eetkamerstoel zorgen voor een elegant en eigentijds design.

Uitvoeringen
Zoals je van Design on Stock gewend bent heb je diverse keuzes aan stof en leer. Er zijn namelijk 155 uitvoeringen in stof en 5 leerkleuren op design eetkamerstoel Cavalletta te verkrijgen. Het frame kan in wit, 'dark' (donkerbruin/zwart) en RVS worden besteld.

Verkrijgbaar bij Pand192, Deinze

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart