NORR11

NORR11

Met zijn vereenvoudigde, blokachtige structuur, is de Big Big fauteuil van Norr11 is een herinterpretatie van een klassieke Art Deco lounge stoel. De volumineuze vormen zijn verdeeld in vier volledig gestoffeerde objecten, elk ontworpen volgens ergonomische principes en samengevoegd om een nieuwe constellatie te vormen. Kristian Sofus Hansen en Tommy Hyldahl zitten achter het ontwerp.

Organische vormen en verschillende kleuren

De fauteuil rust op een draaivoet die beweging en activiteit aanmoedigt, waardoor het een optimale zitplaats is in loungeruimtes en woningen. De volumineuze en organische vormen van de Big Big en organische vormen van de fauteuil zorgen voor comfort en een luxueus gevoel van ontspanning.

De gestoffeerde fauteuil is gemaakt door Norr11 en bestaat uit een multiplex frame en een zachte bekleding van katoen en viscose. De draaivoet is gemaakt van ijzer.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart