Topburo & Pand192: Wij verkopen niet enkel meubilair, wij creëren CONCEPTEN

Topburo & Pand192: Wij verkopen niet enkel meubilair, wij creëren CONCEPTEN

Topburo, opgericht in 1978, is actief op het gebied van totale kantoorinrichtingen. Wij creëren een sfeervolle inrichting waar kwaliteit en comfort op de eerste plaats komen, en laten ons inspireren door nieuwe trends en technologieën. Samen met vele gerenommeerde leveranciers staan wij garant voor uw project van A tot Z!

Bij ons draait het om een persoonlijke begeleiding in de keuze van los en vast meubilair om tot een totaalconcept te komen. Onze office designers maken voor u een 3D-voorstelling en geven graag advies over kleuren, materialen, verlichting en vloeren…

Pand192, dat is kiezen voor kwaliteitsvol maatwerk en een comfortabele aankleding waarbij de wensen van onze klant centraal staan. Steeds geïnspireerd door de laatste trends bieden wij professioneel kleur- en lichtadvies ook staan we u bij voor de finale aankleding en afwerking van uw interieur. Van op uw maat gesneden totaalconcepten, sleutel op de deur-oplossingen of louter een levering van los meubilair: samen met onze zorgvuldig uitgekozen leveranciers staan wij garant voor uw woning.

Enkele merken uit ons gamma: Artisan, Norr11, 101CPH, Passe Partout, Vincent Sheppard, Design on stock, Durlet, Arco, Perletta, Presotto, Kristalia, Serax, Brokis, Menu, Muuto…

Openingsuren: maandag – vrijdag 8:00 – 17:00 l zaterdag 14:00 – 17:00 of op afspraak Gentsesteenweg 194/1 9800 Deinze l www.pand192.be l info@pand192.be l +32 (0)9 224 09 69

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart