YNTRO

YNTRO

Samen zorgeloos op weg naar vastgoed.

Je weet dat vastgoed de juiste keuze is voor je spaargeld. Bij Yntro weten we dat ook. Meer nog, we weten precies wat de beste opties zijn, afhankelijk van je budget en je wensen. Al vanaf 150.000 euro kun je eigenaar worden van een hotelkamer of vakantieverblijf, waar je uiteraard zelf van kunt genieten, terwijl wij ervoor zorgen dat je er bovendien opbrengsten uit haalt. Ook wanneer je een tweede verblijf zoekt, kun je bij ons terecht. Met deze optie mik je vooral op meerwaarde op lange termijn.

Vastgoed kopen doe je niet elke dag. Het is belangrijk dat je er goed over nadenkt en weet wat je doet. Daarom kiest Yntro voor een overzichtelijke aanpak waarin we je zorgvuldig begeleiden bij elke stap van het traject. We willen enerzijds jouw wensen scherpstellen en anderzijds haarfijn uitleggen wat je mag verwachten. Zo zorgen we er samen voor dat je de trotse eigenaar wordt van vastgoed met meerwaarde.

Eerst maken we kennis. Wij komen naar je toe of jij komt naar ons, om in de eerste plaats te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Hebben we wat je zoekt? Zitten we op dezelfde golflengte? Daarna brengen we een bezoek ter plaatse. We nodigen je uit om het volledige vastgoedproject te komen bekijken en meer bepaald de ligging en de units waarin je geïnteresseerd bent. We beantwoorden al je vragen, bespreken de prijs en overlopen de mogelijkheden voor samenwerking.

Nadien maak je jouw beslissing. Tijd dus om het één en ander op papier te zetten en het compromis op te stellen, zodat de notaris de akte kan voorbereiden. Nadien krijg je een sterke administratieve begeleiding en word je verwelkomt in onze community. Tot slot is moment aangebroken om te beginnen genieten van je aankoop. Samen met de uitbater van je vastgoed overloop je stap voor stap alle praktische zaken. Bovendien kun je blijven rekenen op de ondersteuning van Yntro, want je bent nu lid van onze community en krijgt toegang tot het klantenportaal.

Nieuwbouwproject in de kijker: Residentie West-End

Uitwaaien aan zee wanneer je zelf wilt. Je vakantieplek helemaal naar eigen smaak afwerken en inrichten. Klinkt dat goed? Dan kun je via Yntro intekenen op het nieuwbouwproject West-End.

In West-End worden 26 nieuwbouwappartementen aangeboden. Er is keuze tussen:

– studio's

– verblijven met 1 slaapkamer

– verblijven met 1 slaapkamer + bureauruimte

– verblijven met 2 slaapkamers

– tuinappartementen

Elk verblijf heeft zijn eigen privé terras en is Zuid-West gericht. De afwerking van de appartementen is modern en hedendaags. Afwerking op maat is mogelijk, vraag meer informatie aan jouw adviseur.

Ook is er mogelijkheid tot aankoop van fiets- en autoparkeerplaatsen.

Start bouwwerken voorzien voor 2022.


Kortrijksesteenweg 1043, 9051 Sint-Denijs-Westrem – 09.310.70.83 www.yntro.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart