Topburo, wij verkopen niet enkel meubilair, wij creëren CONCEPTEN

Topburo, wij verkopen niet enkel meubilair, wij creëren CONCEPTEN

Topburo, opgericht in 1978, is actief op het gebied van totale kantoorinrichtingen. Wij creëren een sfeervolle inrichting waar kwaliteit en comfort op de eerste plaats komen, en laten ons inspireren door nieuwe trends en technologieën. Samen met vele gerenommeerde leveranciers staan wij garant voor uw project van A tot Z!

Bij ons draait het om een persoonlijke begeleiding in de keuze van los en vast meubilair om tot een totaalconcept te komen. Onze office designers maken voor u een 3D-voorstelling en geven graag advies over kleuren, materialen, verlichting en vloeren…

Openingsuren: maandag – vrijdag 8:00 – 17:00 l zaterdag 14:00 – 17:00 of op afspraak

Gentsesteenweg 194/1 9800 Deinze l www.topburo.be l info@topburo.be l +32 (0)9 224 09 69


    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart