Over Home & Trends

Home & Trends, dé referentie voor vastgoed, tuin- en interieurtrends

Home & Trends is opgericht in 2014 door Alexandre Villa en Claudia Byl. Beiden hebben een succesvolle loopbaan achter de rug in de vastgoed- en mediasector. Home & Trends is dan ook het resultaat van hun jarenlange kennis, ervaring en expertise. Onlangs versterkte ook Maxime Villa het team. Een team dat garant staat voor kwaliteit, passie en professionaliteit. Vanuit deze visie en dynamiek is Home & Trends uitgegroeid tot dé absolute referentie voor vastgoed, tuin- en interieurtrends. Het stijlvolle magazine en de nieuwe overzichtelijke website omvatten een uitgebreid en actueel aanbod van de meest toonaangevende makelaars en projectontwikkelaars. Home & Trends is een uniek platform dat jaar na jaar groeit en vele honderdduizenden trouwe lezers kan bekoren.

De kracht van een professioneel team

Home & Trends staat symbool voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Een team van gedreven interne en externe medewerkers aangevuld met verschillende vastgoed- en interieurexperts zorgen voor een enorme toegevoegde waarde. Op die manier garandeert Home & Trends een ongekende professionaliteit gaande van concept, naar redactie tot marketing en distributie.

Home & Trends en Second Home, het perfecte huwelijk

De samenwerking met Second Home is gegroeid vanuit een complementaire gedachte waarbij beide formules elkaar naadloos aansluiten en op deze manier het perfecte huwelijk vormen. Home & Trends staat als vastgoed, tuin- en interieurmagazine sterk in Vlaanderen, terwijl Second Home traditioneel het uithangbord is voor buitenlands vastgoed. De samenwerking tussen beide platformen zorgt dus automatisch voor een win-win situatie waar zowel de lezers kunnen genieten van een nog breder aanbod en de adverteerder op zijn beurt een uitgebreider publiek kan aanspreken.

Verdeling in meer dan 4000 locaties

Het speerpunt van Home & Trends is een woon- en interieurmagazine dat 12 keer per jaar verschijnt en verdeeld wordt over een ruime regio in Oost- en West-Vlaanderen en de randgemeentes van Antwerpen en Vlaams Brabant. U kan het magazine terugvinden in meer dan 4000 locaties verspreid over de betere handels- en horecazaken, tuincentra, benzinestations, grootwarenhuizen, golfclubs, tennisclubs en wachtzalen van vrije beroepen. Home & Trends is een gratis magazine maar dan wel met de klassevolle en exclusieve uitstraling van een betalend magazine.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart