Over Home & Trends

Wie zijn wij?

Voor ons begon het hoofdstuk van Home & Trends officieel in 2014. Dat hoofdstuk heeft ondertussen alles bijeen nu al het volume van verschillende magazines gekregen. Met maandelijkse frequentie waarin zowel vastgoed, woning- als tuintrends aan bod komen.

Wat beogen wij met Home & Trends?

Home & Trends is de invulling van een project dat wij reeds lang koesterden. Onze knowhow hebben wij uit vele jaren ervaring, ook in de media. Het spreekt voor zich dat wij niet alles eigenhandig uitvoeren. Voor elk onderdeel – van concept en redactie tot marketing en distributie – maken wij gebruik van zeer bekwame medewerkers die bovendien – net als wij – behept zijn met een passie voor deze boeiende opdracht.

Wat is de toegevoegde waarde?

Deze passie doet ons niet opteren voor kortzichtig geldgewin, maar voor investering van de opbrengsten in de verdere uitbouw van Home & Trends. Zo kunnen we blijven vasthouden aan de kwaliteit van een betalend magazine met de sterkte van een gratis magazine. Daarom dwepen wij ook met de regels van de geleidelijkheid. Home & Trends magazine is verkrijgbaar in steeds grotere gedeelten van Oost- en West-Vlaanderen. We zitten ondertussen boven de 3500 verdeelpunten. Digitaal kan iederéén ons magazine nu al lezen.

Waarom lezen mensen Home & Trends magazine?

Vanwege de afwisseling, de accuraatheid en de ernst van de content. Gaat het nu over vastgoed, interieur of exterieur, voor ons is de beroepskennis primordiaal. Door ons uitsluitend te richten op deze segmenten, bereiken we vooral mensen die interesse hebben in het woongebeuren. Zo bereiken onze klant op hun beurt zowel actieve- als passieve kopers/verkopers.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart