Mr Blue Sky

Mr Blue Sky

Dit is Jackie, het ideale waterlounge-bed van Mr Blue Sky, met dit luxe watermatras geeft u een extra dimensie aan uw buitenruimte.

Optimaal loungen op het water met Jackie

U heeft een mooie boot of tuin met zwembad maar wanneer u wilt relaxen op het water is dit altijd een gedoe met het waterbed. Opblazen, lekken of niet genoeg ondersteuning. Met de loungeoplossing: Jackie van Mr Blue Sky is dit verleden tijd!

Onbezorgd genieten van de blauwe lucht terwijl u een kleurtje vangt, comfortabel op uw waterlounge-bed.

Duurzaamheid en gemak

Jackie bestaat naast een ogenstrelend design uit een duurzame samenstelling van materialen. Zo bestaat de vulling niet uit lucht maar uit een duurzame schuimsamenstelling welke veel drijfkracht biedt en lek-vast is. Zo is Jackie niet alleen licht in gewicht en zeer stabiel in het water maar kan het bed niet lekken.

Kleuren

Niet alleen het innerlijk is fraai, ook de hoes welke het bed behuisd is door de Sunbrella stof zeer mooi om te zien, weervast, kleurvast en gemakkelijk schoon te houden (doordat deze gewassen kan worden).


Verkrijgbaar bij: Rechts van de kerk – Deinze, Huis Onder De Notelaar – Destelbergen en T’Hooft – Drongen

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart