Tribu – Monsieur Tricot

Tribu – Monsieur Tricot

Monsieur Tricot is een collectie gebreide en handgehaakte verlichtingselementen die van uw terras en tuin een magische plek zullen maken. De hang- en vloerlampen, ontworpen door Belgisch ontwerper Ilia Eckardt, zijn een voorbeeld van de samensmelting van traditionele technieken met performante materialen en moderne technologie. Ilia groeide op in de Belgische modewereld aan de zijde van zijn moeder Hilde Frunt die prototypes breide voor Belgische modeontwerpers zoals Raf Simons en Dries van Noten. Gefascineerd door hun wereld begon hij zelf te experimenteren en creëerde een eigen outdoor lampencollectie die hij samenstelde als een familie. Maak kennis met de stoere Monsieur Lebonnet, de sierlijke Madame Latoque, de gesofisticeerde Madame Cachet en kleine neefje Monsieur Ellipse.

De Monsieur Tricot verlichtingscollectie is CE gecertificeerd. Dit betekent dat de lampen kunnen besteld worden in de 28 EU-lidstaten, de EFTA landen (Ijsland, Noorwegen en Liechtenstein), Zwitserland, Macedonië, Servië en Montenegro.


Verkrijgbaar bij: Rechts van de kerk – Meubili Knokke en Zedelgem

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart