Arper

Arper

Loungestoel op een vierpoot onderstel van gelakt staal. De schaal is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: – polypropyleen met kenmerkende textuur gemaakt van 80% gerecyclede materialen, verkrijgbaar in vier kleuren en met een kussen dat aan de stoel is bevestigd in stof, leer, kunstleer of een bekleding naar keuze van de klant; – volledig bekleed met stof, leer, kunstleer of een bekleding naar keuze van de klant. Een zitkussen en een voorkussen – beide bedekt met stof, leer, kunstleer of een bekleding naar keuze van de klant – zijn beschikbaar om te combineren met de stoelen, die zijn voorzien van zichtbare plastic schalen. De accessoires zijn afneembaar en verkrijgbaar in zowel binnen- als buitenuitvoeringen.

Verkrijgbaar bij Pand192, Deinze

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart