Eduard

Eduard

Eduard New is een 3-zitsbank met gebogen rugleuning bekleed met fluweel en verkrijgbaar in verschillende maten. De verschillende expressiviteit van deze Eduard New laat zien hoe de veelzijdigheid in vergelijking met de behoeften van ruimte en smaak doorslaggevend zijn bij de realisatie van een designproject.

Een collectie banken die veel aandacht besteedt aan de vrijheid van het individu: geïnspireerd door dit concept om een product tot leven te brengen dat over ons allemaal en in al onze nuances spreekt. De omhullende vorm, diepe zittingen en kussens in ganzendons zijn de uitdrukking van zijn roeping tot gastvrijheid en comfort.

Bovendien maken kostbare details de stijl van banken compleet, zoals de naden die een elegante rauwe rand creëren langs de zachte vormen. Een zeer fijn vakmanschap, een vakmanschap waarbij de hand van de mens nog steeds een meerwaarde vertegenwoordigt.

Verkrijgbaar bij D&D Interieur, Eeklo

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart