Lefeu Bio

Lefeu Bio

Le Feu is van Franse komaf en betekent “vuur”, wat verwijst naar de warme, gezellige en romantische sfeer die bij een haard heerst. Le Feu heeft een grote passie voor design, inrichting en vuur en deze elementen zijn de pilaren van de innovatieve producten welke zij maken. Le Feu heeft het zeer gemakkelijk gemaakt om te genieten van een prachtige design bio-ethanol haard. Of deze nou gebruikt wordt in huis, op het balkon of in de tuin.

Onze designs zijn geproduceerd volgens de wereldberoemde Scandinavische principes waarbij de combinatie van functionaliteit en tijdloze esthetiek centraal staat. Deze twee principes komen samen als een eenheid die minimalisme uitstraalt en iets zachts, gezelligs, en elegants toevoegt aan elke ruimte waar je de bio-ethanol haard van Le Feu ook maar plaatst. De bio haarden zijn bijna zwevend, wat een magisch gevoel geeft.

Verkrijgbaar bij À propos, Lochristi

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart