Artola Fiq

Artola Fiq

Met deze Fiq van Artola heeft u een echt pronkstuk in uw tuin. Deze BBQ/vuurhaard  bestaat uit een grill ring, vuurschaal met aslade en een kolom waarin de vuurschaal met ring geplaatst wordt. De Fiq is een BBQ gemaakt van hoogwaardige materialen en uit te breiden met vele opties. Met deze BBQ is het geen probleem om voor grotere groepen een heerlijk grill gerecht te bereiden.

Deze Fiq L Hospitality is nog uit te breiden met een grillrooster, interface met handgreep waarop het grillrooster word gehangen en een hospitality ring waarop weer houten serveerplaatjes liggen of een wok-ring ook zijn er andere kolommen beschikbaar.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart