Joli

Joli

“De slimme tafelbladen van Joli zien er niet alleen fantastisch uit, ze zijn ook bijzonder praktisch en onderhoudsvriendelijk!“

Het Belgische designmerk Joli kiest resoluut voor kwaliteit. Daarom worden uitsluitend Europese grondstoffen gebruikt en werkt het bedrijf ook elk meubelstuk af in eigen atelier. Kwaliteit, duurzaamheid en snelle leveringen zijn zo gegarandeerd. Joli meubels vallen ook meteen op qua design. Innovatieve, strakke en tijdloze ontwerpen met een typisch Belgische flair zijn echt kenmerkend voor de indoor en outdoor meubelen. Een Joli tafel en stoelen passen daardoor in elk interieur.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart