Questo | Interieur op maat

Questo | Interieur op maat

Kwalitatieve interieurinrichting op maat

Wil je je woning of een specifieke ruimte (her)inrichten? Questo ontwerpt en realiseert jouw ideeën op maat. We zorgen voor een totaalinrichting van je interieur met hoogwaardige materialen, van het eerste ontwerp tot en met de afwerking. Daarbij zorgen we ervoor dat het plaatje helemaal klopt, tot in de details. We nemen ook kleinere ruimtes onder handen, zoals een appartement aan de kust waarvoor een opklapbaar bed, berging of keuken op maat moet worden gemaakt.Questo in een notendop?

– Totaalinrichting van je interieur
– Persoonlijk advies en begeleiding van a tot z
– 100% maatwerk
– Eigen gamma van los meubilair
– Vlotte service
– 15 jaar ervaring en vakmanschap
– Professionele dienst na verkoop

Persoonlijke service

Bij een persoonlijk gesprek in één van onze vestigingen of bij je thuis luisteren we naar jouw ideeën, wensen en voorkeuren. Op basis van die eerste kennismaking werkt één van onze interieurarchitecten een voorontwerp uit volgens jouw stijl. Strak en hedendaags of landelijk en warm, een volledige ruimte of enkel een dressing: alles kan. Hierbij zorgen we steeds voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zodra het ontwerp en het materiaal gekozen zijn, kunnen onze vakmensen aan het werk. We kunnen steeds à la carte werken, volledig naar je wensen.

Kom een kijkje nemen

In onze modelwoning en ons modelappartement kun je de sfeer van onze creaties opsnuiven. Je ontdekt er de verschillende stijlen die we ontwerpen, de materialen die we gebruiken en de verfijnde afwerking van onze realisaties. Onze modelwoning is gelegen in hartje Brugge en ons modelappartement in Sint-Michiels (Brugge).


Adresgegevens

Bruggestraat 146
8820 Torhout
050 81 51 30

Dorp West 119
9080 Lochristi
09 345 44 84

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart