Eldvarm – Houten mand Emma

Eldvarm – Houten mand Emma

De houten mand van Eldvarm-ontwerper Emma Olbers bewaart de houtblokken op een edele manier naast de open haard. De mand is gemaakt van gepoedercoat metaal en bekleed met leer van de Zweedse leerlooierij Tärnsjö.

De mand heeft ook een metalen handvat dat ook bedekt is met leer op het punt waar hij wordt opgetild, voor een goed draagcomfort.

De Eldvarm opbergmand is gemaakt van hoogwaardige materialen uit Zweden en Frankrijk en is niet alleen praktisch om brandhout naast de open haard op te bergen, maar ook qua design een echte blikvanger. De mix van verschillende materialen en de hoogwaardige verwerking maken de houtmand tot een elegante openhaardaccessoire voor koude winterdagen.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart